Haberler

Eto'o Fenerbahçe Maçında Yok

Güncelleme:
Abone Ol

Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto'o'nun yurt dışında özel bir maçta forma giyeceğini, bu nedenle Fenerbahçe maçında oynayamayacağını bildirdi.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarındaki ikinci maçını yarın saat 18.45'te Fenerbahçe ile yapacak. İstanbul'da oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılarda Kamerunlu golcü Samuel Eto'o görev almayacak.

ETO'O ÖZEL MAÇTA OLACAK

Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu oyuncuları Samuel Eto'o'nun yurt dışında özel bir maçta forma giyeceği için, Fenerbahçe maçında sahada olamayacağını ifade ederek, sahaya çıkan futbolcuların ellerinden geleni yapacağını kaydetti.

HEDEF GALİBİYET

Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini dile getiren Ceylan, "Ligdeki son iki maçta çok yüksek mücadeleli, tempolu bir oyun oynadık. İnşallah kupada da bu oyunumuzu devam ettireceğiz. Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmayı arzu ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Ali Ceylan Samuel Eto Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

yaren:

bu nasil is be adam kupada yok ozel mac icin baska yerde oynuyacak o futbolcu futbol deyil reklam icin antalya sporda galiba

Yanıtla13
BİR FENERLİ:

GALATASARAY AKHİSAR MAÇINDA KALECİNİN YEDİĞİ 3 GOLDE HATALI KASIT VAR ŞİKE ARATACAKSANIZ 6S KENDİ PİSLİKLERİNE BAKSIN TÜM 6S BİR AZİZ YILDIRIM ETMEZ.

Yanıtla30
Serkan:

fb kupaya çok önem veriyor ya Eto ya para verecek oynamasın diye nasıl bir beyin var sizde anlamak güç :)

Yanıtla11
BJK:

SATILIK ANTALYA VARRRR KAÇ PARA

Yanıtla02
xxx:

beşiktaş iyi gidiyor diye umutlanma yine sonu göremez. bu bir beşiktaş felsefesi artık. eto ya saydınız döktünüz ama ortada adamın kalitesi.

01
Mery:

Eto nun gitme sebebi ronaldinho ikna edemesse brazilyadan genç yetenek getirecek. Seneye antalya ilk 3 te

Yanıtla00
NURİ:

RONALDİNHO MESELESİ İÇİNDİR.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title