Haberler

Ezber bozmaya devam ediyor! Jose Mourinho'dan herkesi şaşırtan Ferdi Kadıoğlu kararı

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'dan Fred'in sakatlığı orta saha için sürpriz bir karar geldi. Mourinho, Fransız temsilcisine karşı oynanacak maçlarda Brezilyalı yıldızın boşluğunu Ferdi Kadıoğlu ile doldurmayı hedefliyor. Portekizli çalıştırıcı 4-3 kazanılan Lugano maçında milli futbolcuyu kanatta oynatmış ve 1 ogl katkısı almıştı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, ezber bozmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana çalıştığı kadroyu ancak 1-2 değişiklikle sahaya süren Portekizli teknik adam, Fred'in sakatlığı sonrası bu bölgeyi emanet edeceği futbolcuyu buldu.

FERDİ 8 NUMARAYA

Fanatik'in haberine göre; EURO 2024'teki futbolu ile tüm Avrupa devlerinin transfer listesini süsleyen Ferdi Kadıoğlu tecrübeli çalıştırıcının yine jokeri olmaya aday. Tatilden döner dönmez, İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda oynanan ilk maçta Ferdi'yi kanatta görevlendiren Mourihno'nun, Lille maçlarında da milli oyuncuyu Fred'in yerine 8 numarada oynatması bekleniyor. Jose Mourinho, 8 numara için adı ön planda olan Mert Hakan Yandaş'ı yedek kulübesinde oturtmayı ve ikinci yarıda sahaya sürmeyi planlıyor.

FERDİ'NİN İSTATİSTİKLERİ

Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Ferdi bu karşılaşmalarda 4.324 dakika süre alırken, 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. Yıldız futbolcu, bu sezon ise Lugano ile oynanan ilk resmi maçta sonradan oyuna girerek fileleri havalandırmayı başardı. 24 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertliler ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

LILLE MAÇLARI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunun ilk maçını deplasmanda 6 Ağustos'ta oynayacak. Eşleşmenin rövanş karşılaşması ise 13 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak. Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, bu turu geçmesi halinde play-off turuna yükselecek. Play-off turunun kuraları ise 5 Ağustos'ta çekilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Ferdi Kadıoğlu Ferdi Kadıoğlu Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Lugano Lille Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Murat çıracı:

BU kadar kişiliksiz basiretsiz korkak seyrederken taraftarların nefret ettiği bir futbol oynatmaya devam edecekse DEFOLSUN GİTSİN. Bu kadroyu ismail kartala verseydiniz iki maçtada luganoya 5 atar geçerdi. Bu futbolla lille bizi kalbura çevirir. Önde baskı yapmazsan bırak avrupayı türkiyede ki tüm takımlar fenere basar geçer. Takımın defansta top çevirmesinde bıktık ADAM GİBİ KADRO KURUP ADAM GİBİ TOP OYNATSIN FENERBAHÇEYE YAKIŞMAYAN BİR FUTBOL OYNATACAKSA BİR AN ÖNCE DEFEDİN GİTSİN.

Yanıtla10164
Müslüm Bozkurt:

Sakin ol şampiyon.

843
murat berkün:

niye öyle yazıyorsun,daha henüz lig başlamadı ki.Hem Lugano çok iyi ,organize ve dinamik,bence Fenerbahçe başarılı idi iki maçta yenmekle Luganoyu,yani kesinlikle yabana atılacak Takım değil Lugano,bencede en zor kurayı çekmişti Fenerbahçe Luganoya düşmesiylen,iki maçın bol özetini seyrettim

314
Orhan Karakisla:

vayyy aslan parçası büyük teknik director vay vay seni bu zamana kadar kimse keşfedememiş bu çok büyük kayıp bak ne güzel taktikler verdin şimdi morinhio sana teşekkür edecek ya sagol bütün fenerbahce taraftarı sana minnettar

18
Fatih Akçe:

arkadaş bu Ferdi neymiş elinizde ferdi olmasa neyapacaktınız acaba?

Yanıtla2327
SadeceGerçekler:

FB de Ferdi ler tükenmez yeğen;) Sen rahat ol, tadını çıkar:):)

1320
Hıdır can Koyun:

Luganodan 4 yiyen lille den kac yer dusundunuzmu

Yanıtla1815
murat berkün:

Niye Lugano iyi Takım,basit mi zannediyorsun Luganoyu yenmeklen?Niye o zaman Basel ve Grasshopper Zürich yenildiler Luganoya?

414
cavit dogan:

Fenerbahçeye gıcık oluyorum ama Ferdi'yi seviyorum, Ferdi'de tam bi Beşiktaşlı karakteri var efendi çocuk :)

Yanıtla2211
Fahri burak ergüven:

bjk karakteri ve efendilik mi

49
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title