Haberler

F.Bahçe transfer ettiğine bin pişman! Sezon sonunda milyonlarca euroya mal olacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mbwana Samatta beklentilerin çok altında kaldı. 23 maçta sadece 4 kez fileleri havalandıran Tanzanyalı forvet, gol sayısında şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Beşiktaş'ın savunmacısı Vida ile yarışıyor. Sözleşmesinde zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Samatta için sarı-lacivertliler sezon sonunda Aston Villa'ya 6 milyon euro ödeme yapacak.

Yeni sezona transfer şampiyonu olarak başlayan Fenerbahçe, hücum futbolcularından beklediği verimi alamadı. Aston Villa'dan büyük umutlarla transfer edilen Mbwana Samatta ilk 11'de başladığı Beşiktaş derbisinde de beklentilerin altında kaldı. Süper Lig'de süre aldığı 23 resmi müsabakada yalnızca 4 kez gol sevinci yaşayan Tanzanyalı oyuncu, bu maçlarda asist katkısı sağlayamamasının yanı sıra gol sayısı konusunda rakip takımların savunmacılarıyla yarışır hale geldi.

VİDA İLE YARIŞIYOR

Fenerbahçe karşısında 48. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Hırvat stoper Domagoj Vida, bu sezon ligde 4. golünü kaydetmiş oldu ve bu alanda Mbwana Samatta'yı yakalamayı başardı.

6 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENECEK

Fenerbahçe'nin sezon başında Premier Lig temsilcisi Aston Villa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mbwana Samatta'nın mevcut sözleşmesinde yer alan satın alma maddesi sezon sonunda otomatik olarak devreye girecek. Sarı lacivertli ekip, söz konusu kontrat kapsamında Tanzanyalı oyuncu için İngiliz ekibine bonuslar hariç 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Transfer bedeline ilaveten, sportif sonuçlara bağlı olarak azami 750 bin avro bonus bedeli ödenmesi ihtimali de bulunuyor.

(SPORARENA)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aston Villa FC Mbwana Samatta Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

ER:

İSLAM SLİMANİ SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM BETERİN BETERİ VARMIŞ

Yanıtla123
FB Lİ:

Kimse kusura bakmasın adam iyi golcü. Takım futbol mu oynuyor adam ne yapsın tek başına. . . . .

Yanıtla185
TRMNTR:

ADAM BOŞ KALEYE GOL ATAMIYOR SEN NEYİN KAFASINDASIN. . . !

09
BJK Lİ:

YA BIRAK KENDİNİ AVUTMAYI YEDİNİZ KAZIĞI HALA KABULLENEMİYORSUNUZ SAVUNMACIMIZLA YARIŞIYOR DİYOR FORVETİNİZ UTANIN AZICIK.

13
AA:

BU ADAM PREMİER LİG OYUNCUSU İSE TÜRKİYEDEN 15, 20 TANE OYUNCU PREMİER LİGE NASIL GİDEMİYOR. . . . . . . .

00
cimbomlu:

Daha beter ol fenosbahce, böyle giderse klubün tapusu bile kurtaramayacak sizi Galatasarayin her istedigi uyuncuya talip olursaniz sonu böyle olur puhahaha sesli güldüm

Yanıtla96
wolki45:

83 doğumluyum bir zamanlar her sezon şampiyon olmadığımız sene dahil gol kıralı bizden çıkardı Aykut Kocaman, Tanju Çolak , Bülent Uygun , Alex, Semih Şentürk, bunlardan utansınlar yıllardır kahroluyoruz artık fenerbahçe maçlarını sadece özetlerden takip ediyorum bizi küstürenler vebalini çeksin böyle giderse koça çınar külüp batacak.

Yanıtla113
Fenerli:

Dünya sportif direktörü Emre Belezoğluna iyi kakalamışlar bunu emre gitmediği sürece bu günler iyi günler daha kötü günler var

Yanıtla48
Can:

Bu Sözlesmeyi yapan zihniyetten alin parasini. . . . Akli Ali Kocun verdigini sanmiyorum. . . . .

Yanıtla010
Musti:

Tanzanya canavarı sıfır katkı

Yanıtla09
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title