Haberler

Fabrika Voleybol'un Ağrı'daki Okulu Faaliyete Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından çocukların voleybol ile tanıştırılması amacıyla hayata geçirilen Fabrika Voleybol'un 36'ncı okulu Ağrı'da faaliyete başladı. Açılış töreninde çocuklara voleybol malzemeleri dağıtıldı ve etkinlikler düzenlendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından çocukların voleybol ile tanıştırılması amacıyla hayata geçirilen Fabrika Voleybol'un 36'ncı okulu Ağrı'da faaliyete başladı.

15 Nisan Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Yurt Hizmetleri Müdürü Nesim Aydın ve TVF Voleybol İl Temsilcisi Gökmen Aslankılıç katıldı. Açılışta, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gönderilen tişört, file ve voleybol toplarından oluşan malzemeler, çocuklara dağıtıldı. Katılımcı çocuklar, gün boyu süren etkinliklerde voleybolun keyfini yaşadılar. Fabrika Voleybol'un Ağrı'daki okulu, 15 Nisan Spor Salonu'nda her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yaş gruplarına göre düzenlenecek eğitimlerle faaliyetlerine devam edecek. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title