Haberler

Fatih Terim, Abdullah Ercan'ı EURO 2016 Kadrosundan Çıkardı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Ercan'ı EURO 2016 kadrosundan çıkardı. Ercan, U20-21 Milli Takımlarında görev yapacak.

Milli Takım'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden ayrılmasıyla Fatih Terim'in yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Ercan, EURO 2016 kadrosunda yer almıyor.

FRANSA'YA GİTMİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun U20-U21 sorumlusu olarak görevlendirdiği Abdullah Ercan, Fransa kafilesinde yer almayacak.

U20-21 TAKIMINA GÖNDERDİ

A Milli Takım kadrosuna Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci ve Tümer Metin'in daha sonra ise Levent Şahin, Alper Boğuşlu'nun dahil olmasıyla Fatih Terim, Abdullah Ercan'a U20-U21 Milli Takımlarında görev verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Abdullah Ercan Fatih Terim Fransa Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

fanatik:

senin milli takımını al başına çal, salak terim. sadece fb ve gs li futbolcuları doldurmuşsun. tek dileğim her maçta yenilmeniz.

Yanıtla283
Adınızı YazınMEMO:

APTAL !!!!! GÖKHAN TÖRE YI DE ALMAMISTI TAM APTAL YA TAM APTALREZIL EDECEK BIZI BU ADAM KAFAYI YEMIS OLMALI ARTIK

Yanıtla247
sebo:

gökhan töre 2 maç cezalı ondan çıkardı emre moru izliycez

114
TURKIYEEEE HASTASIYIZ DEDEEE 31:

bende terım ıstıfa ettı zannettım nerde o gunler

Yanıtla22
mehmet aruk:

Mersin idman yurdu oyuncusu 18 yaşında Tolga Şahin''i de genç milli takımlarda görmek istiyoruz. Bu sene Niğde Belediyespor da başarılı bir sezon geçirerek ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı kesinlikle milli takıma kazandırılması gereken bir oyuncu. Yetenekli ve gelecek vaat eden bir oyuncu her iki ayağına kullanabiliyor top tekniği çok iyi ve süratli bir futbolcu inşallah sesimiz duyarsınız milli takıma kazandırırsınız fatih hocam

Yanıtla03
TURKIYEEEE HASTASIYIZ DEDEEE 31:

ben yoruldum terım dersıne calısmıyon

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title