Haberler

Fatih Terim'den çok konuşulacak maç sonu yorumu: Türkiye oyuncu değişikliklerinden sonra maçı kazandı

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye-Gürcistan maçını yorumladı. Montella'nın yaptığı değişiklikleri de değerlendiren Terim, "Türkiye, oyuncu değişikliklerinden sonra maçı kazanmasını bildi. Muhteşem iki gol izledik. Üçüncü golü de Kerem attı. Kerem'in alışkanlığıdır gol atmak. Golcü bir oyuncu" dedi.

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye- Gürcistan maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"PANİK HAVASI YARATTI"

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "1-0'dan sonra direkten dönen top, sayılmayan gol ve o arada yenilen gol maalesef bizlerde biraz şok etkisi yaptı. Panik havası yarattı. Devre arası imdadımıza yetişti. Hocamız oyuncu değiştirmeden oyuncuların yerlerini değiştirdi. Arda'yı biraz daha içe, Barış'ı sağ kanada aldı. Bu çok doğru bir hareketti. Hem Arda daha etkili olacağı yerlerde oynadı. Hem de Barış kendisinin alışık olduğu yere geçti. Bu çok doğru bir hareketti" dedi.

"ARDA OLAĞANÜSTÜ BİR YETENEK"

A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yaptığı hamleleri ve maçın oyuncusu seçilen Arda Güler'in performansını da yorumlayan deneyimli çalıştırıcı, " Türkiye, oyuncu değişikliklerinden sonra maçı kazanmasını bildi. Muhteşem iki gol izledik. Üçüncü golü de Kerem attı. Kerem'in alışkanlığıdır gol atmak. Golcü bir oyuncu. Arda, olağanüstü bir yetenek. Çok güzel bir gol attı. Herkesin atamayacağı muhteşem bir gol attı. Gürcistan kalecisi İspanya'da oynuyor. Arda'yı bilmesine rağmen bu vuruşu önleyemedi. Arda daha da iyi olacak. Büyük oyuncular bu yaşlarda da karar alabiliyor. O yüzden büyük oyuncu oluyorlar. Arda'da bu kararları alabilir. Almak yetmez, uygulayabilir de. Yeteneği buna müsait. Türk Milli Takımı özellikle ikinci yarı sabırla, inatla, iyi mücadele ederek zafere uzandı. İlk maçlar zordur. Kazanmak çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Milli Takım Fatih Terim Fatih Terim Gürcistan Gürcistan Türkiye Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Şerafettin Berk:

Bu kim ? Niye yorumluyor milli takımı

Yanıtla184111
Nuri Aga:

2008 Avrupa 3.sü takımın teknik direktörü. Bakalım çok sevdiğin montella kaçıncı olacak yabancı sevici arkadaş.

79135
Savaş Yıldız:

sen bi doktora görün Türkiyenin en önemli yerli teknik adamını tanımıyorsan

60117
Şerafettin Berk:

İroniden anlamayan arkadaş şimdi 25 yıl önce uefa kupası kazandıda der bana

7035
Cemalettin Doğan:

Kardeş UEFA kupası aldı ya hiç yenilmeden nasıl tanımazsın Türkiye’de en çok şampiyon Olan teknik direktör Avrupa kupasında yarı final oynayan teknik direktör Fatih terim tanımamana çok üzüldüm

3066
kripto para:

fatih cim secil erzan degil bu milli takim neyin yorumu yapiyorsun

Yanıtla9987
A B:

Yorum yapacak olan en son kişi çıkıyor yorum yapıyor

Yanıtla3152
Kerem026 null:

keşke tekrardan milli takımın başına gelse

Yanıtla428
Bandorma:

Ne işi var Milli Takımda ondan sonra yıllarca toparlamaya çalışıyorlar bir de…

314
Adem Karakuz:

Maalesef doğruyu söylemiş

Yanıtla101
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title