Haberler

Fatih Terim'den "En çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?" sorusuna bomba yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'a özel açıklamalarda bulundu. Terim, ''En çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?'' sorusuna, ''Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu da Avrupa'da her takımda oynayabilir'' yanıtını verdi.

Son olarak Yunan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HAKAN ÇALHANOĞLU MÜKEMMEL BİR KAPTAN"

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu hakkında konuşan Terim, "Hakan Çalhanoğlu ile özel bir ilişkim var. İlk milli maçını benimle oynadı. Bence o mükemmel bir kaptan ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından biri. Rodri ile kendi pozisyonundaki en iyi futbolcu" ifadelerini kullandı.

4 FUTBOLCUNUN ADINI VERDİ

Öte yandan "Türk milli takımında en çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?" sorusunu da yanıtlayan Terim, "Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu da Avrupa'da her takımda oynayabilir. Türkiye, her turnuvada olması gereken bir milli takım. Her zaman renk getiriyoruz. Favori takımlar sıkıcı futbol oynuyor ve biz yetenekliyiz" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

La Gazzetta dello Sport A Milli Futbol Takımı Kerem Aktürkoğlu Fatih Terim Fatih Terim Galatasaray Milli Takım Arda Güler Futbol Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

A B:

Zamanında kıyak yapma uğruna yaşlı kart oyuncular ile ülkeye çok zamanlar kaybettiren ruh

Yanıtla29158
Goethegitme:

Şimdi de akıl veriyor

20146
Bandorma:

doğru yazmışsın, Terim olmasaydı milli takım daha üst seviyede olurdu.

524
yüksel akkoyun:

tl, dolar, euro, sterlin, faiz, repo

Yanıtla2677
Ali Yilmaz:

Fon, seçil, panathinaikos, posta...

743
Yusuf Yap:

Barış alper yılmaz

Yanıtla451
Zafer Tanrıkulu:

Yahu şuna halen ne soru soruyorsunuz ki millî takıma girdi bir şey yapamadı Galatasaray’a girdi hiçbir şey yapamadı yunanistan’a gitti oradan kovuldu halen sanki çok önemli birisiymiş gibi buna soru soruyorsunuz bir de bunu haber yapıyorsunuz bırakın ya şu adamı gündeme getirmeyi artık

Yanıtla2231
Halil Gülşahin:

Sen beğenmesen de Türkiye’nin en iyisi

2017
Ertaş Topçu:

Ferdi ve Arda....

Yanıtla931
bekir yapici:

bence bu adami medya sisirdi basarilarini sayin desek bir cogumuz hatirlamaz bile adam futboldan anliyormu onu bilemem ancak klüplerle futbolcularla anlasamadigi ve basarili olmadigi icin her kovuldugunda ben acaba tazminat icin bunu kastimi yapiyor diye süpheye düstüm.

Yanıtla1619
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title