Haberler

Fatih Terim'den Melo ve Sneijder Sürprizi: Çağırırsak Gelirler

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Melo ve Sneijder'i çağırırsak gelir. Galatasaraylılar bu kadarını bilsin yeter." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Terim, Melo ve Sneijder ile ilgili, "Bize çok emeği geçmiş, büyük oyuncular. Şartlar ne getirir, bilmiyorum ama şu ana kadar bu konuda bir temasımız olmadı. Ancak onlarla temasımız olması gerekmiyor, bir çağırsak geleceklerini biliyoruz. Galatasaraylılar bu kadarını bilsin yeter. Onların ismini söyleyince bile yüzüm gülüyor" dedi.

"KAZANMAK EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ"

Terim, "Son maçımızı kendi evimizde, bize yakışır bir şekilde bitirmek en büyük amacımız. Son maçların sonucu Şampiyonlar Ligine tesir etmekten ziyade, UEFA'ya etki edecek. Kazanmak en büyük isteğimiz, öyle olur ümit ediyorum ki." ifadelerini kullandı.

"BENİM GİBİ BİR HOCA ÜÇLÜYLE OYNAR MI?"

Başarılı teknik adam, "Nagatomo'nun ciğeri söndü. Komorlar diye bir yere gidiyorlar, Benin diye bir yere gidiyorlar. Yuto şimdi de Asya Kupası'na gidiyor. Bizim geniş bir kadromuz yok, derin bir kadromuz yok. Yoksa benim gibi hayatı hücumla geçmiş bir hoca üçlüyle, beşliyle oynar mı?" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Fatih Terim Felipe Melo Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

N E:

EGOYA BAK YAA YUHH YANİ

Yanıtla117
Kerem:

Sen gidiyon mu

Yanıtla107
galatasaraylılar pendik:

gündem değiştirme sapriyi çağır

Yanıtla511
.:

LİGİN 2 . YARISINDA MELO VE SJNEIDER ÇOK İŞ YAPAR 1. 5 SENE OLUR SÖZLEŞME MELO İLE 6 AYLIK KİRALIK SJNEIDER 1. 5 SENE TARAFTARI AYAĞA KALDIRIR RAKİPLERE KORKU SALAR

Yanıtla78
8 taşlı:

necati ateş hasan gabze yi isteriz şu fener ve galatasaray olmasa neyle eğleneceğiz hamsi kafalılar

Yanıtla80
GASSARAY:

şu adama haksızlık etti vizyonsuz beceriksiz yönetim

Yanıtla07
...:

Sneijder bu yaşıyla Belhandadan iyi oynar başka seçenek yoksa bedelsiz geleceklerse çok mantıklı ama stoper ve forvet kesin lazım takım zaten ortasaha göbek oyuncuyla doldu

Yanıtla34
urfalı:

Brezilyada sezon bitmek üzere zaten Melo yarım sezonluk ''Beni çağırın gelirim. '' demişti. .

Yanıtla15
PİRLO:

SENİ ONLARDA KURTARAMAZ BAY EGO ŞAMPİYONLAR LİGİ UEFA FARKETMEZ SEN VARKEN BAŞARI OLMAZ TARAFTARA UMUT DAĞITARAK TAKIMDA KALAMAZSIN BIRAK ARTIK FUTBOL BLA BLALARLA OYNANMIYOR HADİ ASLANLARIM DÖNEMİ BİTTİ TAKTİKDEN ANLAYANLAR HOCA ARTIK KÜLHANBEYİ

Yanıtla33
KAPLANCIK:

bu kadarını bilip bilmek neyi değiştirir? sen getiriyor musun getirmiyor musun onu söyle?

Yanıtla05
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title