Haberler

Fatih Terim, Emre Mor'u İlk 11'de Oynatacak

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımımızın Teknik direktörü Fatih Terim'in Çek Cumhuriyeti için denediği ilk 11 ortaya çıktı. Emre Mor ilk 11'de olacak.

Çek Cumhuriyeti maçı ile Euro 2016'daki kader maçına çıkacak olan A Milli Takımımız'da teknik direktör Fatih Terim'in idmanlarda farklı oyuncuları denediği ortaya çıktı.

TERİM'İN DÜŞÜNDÜĞÜ KADRO

Fatih Terim'in, İspanya maçından sonra 'gereğini yapacağım' demesinin ardından Çek Cumhuriyeti maçına bu kez farklı bir 11'le çıkacağı öğrenildi. İşte Terim'in yarın için düşündüğü kadro:

Volkan, İsmail, Semih, Ahmet, Şener, Hakan Balta, Selçuk, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan, Emre Mor, Cenk.


(Kaynak: TRTSpor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Fatih Terim Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Gerçekçi:

Takım başında Fatih Terim olmasın da, takımda kim oynarsa oynasın yenme ihtimali yükselecektir.

Yanıtla128
YANKEE:

FATİH TERİMLE ARDA TURANA VERİLEN PARALAR ÇEK FUTBOLCULARA VERİLSİN TURU KESİN GEÇERİZ

Yanıtla026
çakal terim:

emre mor terim için tam bir baş belası. oynatsa bir türlü oynatmasa bir türlü. emre mor yarınki maçta döktürüp de maçı kazandırırsa terim yandı. bu çocuk oynasaydı böyle olmazdı eleştirleri alacak. ama büyük ihtimal maçta emreye pas attırmayacak yine. . .

Yanıtla114
azad:

Yapılacak tek revizyon terimin çaldığı paralar ve emekleri geri iade edip adanaya geri dönmesidir

Yanıtla111
BUNLAR MÜSLÜMAN İSE BİZLER MELEK MİYİZ:

DEDİM DE DİNLEMEDİNİZ ŞİMDİ ÖTÜYORSUNUZ BUNA AYLIK VER BİRBUÇUK MİLYON AVRO BAK TAKIMI NASIL UÇURURDU. YEMİ AZ GELDİ :)))))))))

Yanıtla012
ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ:

C GRUBUNDA ALMANYA KUZEY İRLANDAYI 4-0 YENER E GRUBUNDA İTALYA İRLANDAYI YENER YA DA BERABERE KALIR BELÇİKA İSVEÇİ YENER YA DA BERABERE KALIR F GRUBUNDA MACARİSTAN PORTEKİZİ YENERSE BU 3 GRUPTAKİ OLASILIKLARDAN 2Sİ GERÇEKLEŞSE MİLLİ TAKIMIMIZ ÇEKLERİ 1-0 DAHİ YENSE EN İYİ 3. LÜLERE GİRER BİR BAŞKA OLASILIK MİLLİ TAKIM ÇEKLERİ 2 FARKLI YENERSE FAZLA GOL ATTIĞINDAN DOLAYI ARNAVUTLUKU DA ALTINA ALIR YANI MİLLİ TAKIMIN YÜRÜME OLASILIĞI MATEMATİKSEL OLARAK DEVAM EDİYOR YETER Kİ ÇEKLERİ YENELİM

Yanıtla57
Adınızı Yazın:

Hırvatların hocasından 14 kat fazla maaşı olan hocanın meziyeti var zannetmiştik meğer kör topal psikolojik sorunu olan reklam yıldızı kim varsa takıma almakmış marifeti.

Yanıtla011
Adınızı Yazın:

hoca revizyona kendisinden başlaması lazım ondan sonra taktik ve tekniği güçlü bir adayın ve fizik üstünlüğü olan futbolcular topluluğu gelirse o zaman takım bence şahane olur.

Yanıtla011
Bafrali:

Bu Adam kafayi yemis her maca ayri bir kadro, bu oyuncular nasil uyum saglasin birbirlerine

Yanıtla09
faruk:

milli takımda oynayacak adam para almayacak kardeşim. . . yok mu lan bu milletin içinde 11 kişi bunu yapacak. . . varsın hiç gol atamasınlar sahada gezinsinler. . . şimdikilerin bi farkı var mı. . en azından bunlar daha vatansever olur. . .

Yanıtla08
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title