Haberler

Fatih Terim ile Arda Turan Bir Araya Gelmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, seremoniden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanına gitti. Terim ile Arda Turan ise bir araya gelmedi.

Galatasaray - Başakşehir maçı öncesinde en çok merak edilen konuların başında gelen " Arda Turan, Fatih Terim'in yanına gidecek mi" sorusu cevabını buldu.

GALATASARAY TARAFTARINDAN ARDA TURAN'A BÜYÜK TEPKİ

Galatasaray taraftarının büyük tepki gösterdiği Arda Turan, uzun süredir arasında gerginlik olan Fatih Terim'in yanına gitmedi.

Arda maç öncesinde Taffarel ile selamlaşırken, Yasin Öztekin ile de kısa süre sohbet etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

GS Lİ:

Bu sezonu Şampiyon olarak tamamlayacağımıza da inanıyorum.

Yanıtla33
GS''li:

Herkesin yolu açık olsun. Galatasaray Spor Klübünün şanlı geçmişi, güçlü geleceğini hazırlıyor, tüm sporcular da çeşitli evrelerde hizmetlerini verip gerektiği zaman kulübümüzden ayrılıyorlar. İyi dostluklar kurarak, sportmence ayrılıklar her zaman iyi olarak hatırlanacaktır. Galatasaray büyük bir camiadır. Tüm sporcularımızın bu güzide camianın kıymetini bilmesini ve değerini anlamasını diliyorum. Biz taraftarlar olarak Galatasaray''ımızın kıymetini biliyor değerini anlıyoruz.

Yanıtla23
genç_fb:

gelemez tabi karaktersiz

Yanıtla23
HD:

FAZLA SÖZE GEREK YOK HER ŞEY ORTADA. . . . . ANLATMAYA GEREK YOK. . . . :) ARDA ARTIK BU TAKIMA TARAFTARDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMAMALI. . . . . . . TARİHİN EN BÜYÜK GALATASARAYLISI FATİH TERİME BİLE SAYGISIZLIK YAPMIŞ SAYIYORUZ. . . . .

Yanıtla01
Galatasaraylı:

Yeter artık , Fatih Terimin başarısı üzerinden, hem arda hemde haber kanalları prim yapmak , haber olmak istiyor.

Yanıtla00
D.paşalı:

Mekan yanlış, tavır yaptığın adam yanlış, yanına gidip yalandan bile tokalaş''san o taraftar seni bağrına er veya geç basardı, ama kapılar tamamen kapanmıştır bence.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title