Haberler

Fenerbahçe, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:
Abone Ol

SÜPER Lig'in 4'üncü haftasında Cuma günü sahasında Alanyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

SÜPER Lig'in 4'üncü haftasında Cuma günü sahasında Alanyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Jose Mourinho Fenerbahçe Futbol Güncel Spor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title