Haberler

Acun Ilıcalı mağlubiyetin faturasını Montella'ya kesti: Değişiklik konusunda geç kalındı

Güncelleme:
Abone Ol

Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak EURO 2024'e veda ettiğimiz karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı faturayı teknik direktör Vincenzo Montella'ya kesti. Ilıcalı "Bugün hocamız genelinde iyi bir performans sergiledi ve bence başarılıydı. Ama sanki üç günde bir maç olan bir süreçte oyuncu değiştirme olayına biraz daha meyilli olmalıydı. Çünkü çocuklar biraz yoruldu, belli ettiler. Yorgunken de iki gol yedik" dedi.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı "Bugün hocamız genelinde iyi bir performans sergiledi ve bence başarılıydı. Ama sanki üç günde bir maç olan bir süreçte oyuncu değiştirme olayına biraz daha meyilli olmalıydı" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ MÜTHİŞ BİR PERFORMANS SERGİLEDİLER"

Ay-yıldızlıların maçta çok iyi performans sergilediğini ifade eden Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Hem gururlandık hem de üzüldük. Çocuklarımız bugün müthiş bir performans sergilediler. O kadar yürekten ve kalpten oynadılar ki çok üzgünüm çünkü bence bu sefer yarı finali hak eden bizdik. Tabii futbolda topun da sevmesi lazım. Bazen top bizi sever, bazen de rakibi. Bugün top Hollanda'yı sevdi diyebilirim. En azından uzatma yüzde 100 hakkımızdı ama olmadı" diye konuştu.

"BUGÜN ALLAH SAMET'E GÜZEL BİR GÜN YAŞATTI"

Samet Akaydin'in turnuva boyunca iyi oynadığını söyleyen Ilıcalı, "Ben bazen anlayamıyorum insanları. Bu milli çocuklar hepimizin. Bana göre memleketi temsil eden vatansever çocuklar. Bu çocukların performansı üzerinden bel altı vurma olaylarını hayretle seyrediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte milli takımımızın hepimizi temsil ettiğini iyi bilip, oradaki oyuncularımızı hep motive etmeye çalışırız. Oyuncularımıza bu şekilde eleştiri yapılmasını kabul etmiyorum. Samet de ona Allah'ın lütfu işte. Samet için 'Sen yoktun kazandık' gibi şeyler okudum. Çok da üzülmüştüm. Bugün Allah da ona güzel bir gün yaşattı. En azından kendisi açısından. Milli takım kaybetmiş olabilir ama Samet 'İşte buradayım' dedi. Turnuva boyunca da iyi oynadı" şeklinde konuştu.

"HEPİMİZ KAÇAN FIRSATA ÜZÜLDÜK"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın değişiklik konusunda geç kaldığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Başarılı olduğumuz kesin. Ama hepimiz kaçan fırsata üzüldük bence. Milli takımımızın daha iyi bir noktaya gelebileceği bir turnuvada fırsatları kaçırdık. Bugün hocamız genelinde iyi bir performans sergiledi ve bence başarılıydı. Ama sanki üç günde bir maç olan bir süreçte oyuncu değiştirme olayına biraz daha meyilli olmalıydı. Çünkü biraz çocuklar yoruldu, belli ettiler. Yorgunken de iki gol yedik. Sonra da tren kaçtı" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Acun Ilıcalı Fenerbahçe Hollanda 3-sayfa Spor 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Abdullah KARAMAN:

okadar çok biliyorsanız takımınız neden yıllardır şampiyon olamıyor. Bence sadece talihsiz iki gol yedik. milli takım çok iyiydi çok net fırsatları kaçırdık.

Yanıtla131147
uemit delibas:

Ağzına sağlık kardeş. İlk defa milli takımda bir sistem gördüm .. son dakikalarda iki gol atabilirdik olmadı .. bu adamı kaçırmayalım sahada iyi olacak .. şu üç beş ay içinde başarısı çok iyi ..

4281
Hek Tor:

Acun'cuuuum, kalkıp da yabancı futbol takımlarını satın alacağına Milli Takım'ımızı satın alsana, sen şampiyon yaparsın onu. Acele et ama, bakarsın yakında araplara satılıverir de... Ne olmaz ne olmaz, bedavaya gitmesin.

5218
Hek Tor:

Acun acele etmeli, yabancı takımları alacağına milli takımı alsın, yoksa araplara beleş fiyatına gidebilir yakında vallaaa.

3916
Ne Demeli:

Acun kesinlikle çok doğru tespit yapmış... maalesef maçta etkisiz eleman olan Kenan oyunda çok fazla kaldı.

1137
MHSN SRC :

Montella iyi hoca.Daha önce filozofun biri sıfır çekti.O bile bu kadar eleştrilmedi.

01
Karaman Tarik:

Buda başımıza yorumcu kesildi ya la

Yanıtla36115
Bilal Yildiz:

Bakalim mourinho yada boyle konusabilecekmi?

Yanıtla1563
Sebahattin Yakar:

dot isyer

68
Mesut Özcan:

evet bir kez olsun unutmayinki o aslanlar elinden gelwnin fazlasini yapti ve ceyrek final oynadi helal olsun aslanlar yureginize saglik.ve ben almanyada dortmundda yasiyorum almanya macinda 100bin taraftari vardi ama turkiye macinda 130bin taraftar stadda ve sehirdede stada giremeyen 270bin turk yurtdisinda yasayan vatan sever destek verdi hani haber yapiyorsunuzya yurtdisunda yasayanlar vatan verdisi odesin diye biz vatanimizi boyle savunuyoruz burda siz orda vatani satanlarida gorduk o yuzden artik yurk disinda yasayan vatanini sevenleri agziniza alip uzmeyin ayristirmayin artik yeter.

Yanıtla1756
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title