Haberler

Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım için Rennes ile temasa geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, 21 yaşındaki milli golcü Bertuğ Yıldırım için Rennes ile temasa geçti. Sarı-lacivertliler, Bertuğ'u kısa süre içinde açıklayabilir.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki milli golcü Bertuğ Yıldırım için Rennes ile temasa geçti.

TEMASA GEÇTİLER

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe transfer için hem Bertuğ Yıldırım hem de kulübü Rennes ile temasa geçti. Yabancı golcü transferinde Youssef Ennesyri için son aşamaya gelen sarı-lacivertliler, yerli golcü için Bertuğ Yıldırım'da karar kıldı.

4 GOLE KATKI VERDİ

Sarıyer altyapısında yetişen, Hatayspor'da adını duyuran Bertuğ, 2023 yazında 5.4 milyon euro bonservis bedeliyle Rennes'e transfer oldu. 21 yaşındaki A Millis santrfor, geçen sezon 21'i lig maçı olmak üzere toplam 31 maçta 2 gol atıp 2 asist yaptı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Fenerbahçe Fenerbahçe Rennes Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Yasar Unal:

İyi bir transfer olur. Bertuğ gelişime açık gelecek vaadeden bir oyuncu. Mourinho onu geliştirebilir.

Yanıtla27
Akıllı olmalıyız:

Fener de çatır çatır adam satıyor ama oynamıyor. Futbolcu dükkanı galiba.

Yanıtla12
SüLeyman Kiyağ:

Ben bu ülke futbolundan hiç birşey anlamadım . Gençler azimli çalışıp zar zor Avrupa'ya gidiyor . Bizimkilerde Avrupa'da ne kadar yerli varsa getirmeye çalışıyor . Bırak orda oynasın

Yanıtla11
Barış O. B.:

Fener için iyi hamle ama kendi adına çok büyük hata yapar. İlk sezonundan sonra Avrupa'dan geri dönmek, üstelik bu yaşta ve daha çok gelişime açıkken.

Yanıtla02
özgün özen :

nasıl golcü bu 31 maç 2 gol bizim fred daha çok attı..

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title