Haberler

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçından Sonra Tarihi Krizin Eşiğinden Dönüldü!

Güncelleme:
Abone Ol

Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi.

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü.

BEŞİKTAŞ'TAN 3 FUTBOLCU DAVET EDİLDİ

A Milli Takım'ın Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Beşiktaş'tan 3 oyuncu davet edildi. Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm, Fenerbahçe derbisinin ardından milli takım kampına katıldı. Ancak Türk futbolunun yeni bir krizin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ, FUTBOLCULARINI GÖNDERMEYECEKTİ

Çünkü Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe maçında Emre Belezoğlu'nun Slaven Bilic'e karşı olan tutumu ve Hırvat teknik adama yönelik sözleri nedeniyle, 3 futbolcusunu Milli Takım'a göndermemeyi gündemine aldı.

3 MAÇ CEZA ALMA İHTİMALİ YÖNETİMİN GÖZÜNÜ KORKUTTU

Maçın ardından yapılan toplantıda Emre Belezoğlu'nun kaptanlığını yaptığı A Milli Takım'a, derbideki olayın ardından futbolcu gönderilmemesi değerlendirildi. Ancak bu durum sonrası talimatlar gereği futbolcuların en az 3 maç ceza alma ihtimali yönetimin kararından vazgeçmesine neden oldu.

ALBAYRAK: EMRE, KÜFÜR ETTİ

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak da böyle bir fikrin gündeme geldiğini doğruladı. Albayrak, "Emre Belezoğlu maç içinde teknik direktörümüze küfür etti. Bu tutumu soyunma odası koridorlarında da sürdü. Biz de yönetim olarak Emre'nin kaptanlığını yaptığı Milli Takım'a oyuncularımızı göndermemeyi düşündük. Emre ile aynı ortamda olmalarını dahi istemiyoruz. Türk futbolunu kirletmeye devam eden Emre Belezoğlu'nun kaptanlığını yaptığı bir takımda bizim oyuncularımızın yeri olmadığını düşündük. Ancak bu durum sonrası talimatlar gereği oyuncularımızın ceza alması gündeme gelecekti. Bu nedenle kararımızı askıya aldık" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belezoğlu Fenerbahçe Hollanda Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

atakan:

emre gibi bir kanı bozuğun kaptanlığını yaptığı takıma türk milli takım derken insanın yüzü kızarır yaa

Yanıtla211
emreMobil-ANDROID:

angaralı emrenin avrupa karnesine bak öyle konuş nedir sizdeki bu emre düşmanlığı anlamadım emre gibi futbolcumu var bu memlekette bütün ülke emreden uğraşıyor adam bayrağına ülkesine düşkün diyemi kininiz şerefsizlik yapmayın

Yanıtla82
doğrucuMobil-ANDROID:

türk futbolunu kirleten iki kişiden birinde fb kalecisi volkan fatih hoca volkanı almadı çok doğru bir karar keşke bu karaktersiz emreyide almasa en azından milli takımı kurtarmış olurduk.

Yanıtla34
Adınızı Yazın:

madem bi iş yapıyorsun laf atıyorsun delıkanlı olacan o zman gerekırse 3 mac cezanıda cekecen :D sızınkı gosterısten baska bısey degıl . tamamen emre tarafından bı kuyruk acınız var azcık yureklı olun koskoca admlarsınız. sıze bırı kufur etmeden kımse kımseye durduk yere kufur edıp tahrık etmez . emrenın hocayla ne ısı olur sahada kılerle olsa eyvallah fakat hocanın emrenın ustune oynaması normal cunku takımı eksık bıraktırmak ıster vs neyse bunları konusup dılde tuy bıtırmeye gerek yok fenerbahce basarısı ulkenın dıger 17 takımna batıyor rbu kadar acık v e net ,

Yanıtla05
poyrazMobil-ANDROID:

bu talimatlara uyan tek bjk ama magdur olan yine bjk insallah hollanda yenerde emre ile f.terim kolkola giderler futbolu bitirdiler

Yanıtla22
nıkah:

KEŞKE GÖNDERMESEYDİNİZ.

Yanıtla12
VATANDAŞ:

Bir taraf Sahada yenilince neden hep kötülük arar onuda anlamış değilim. Bu futbolcular Spor okullarında ilk, orta, lise, Üni ve yüksek lisans yapıpda Sonradan futbolcu olmuş kişiler değiller. Çoğu ilk okulu bile okumamıştır belkide. Şimdi 10 binlerin önünde o kadar adranalin bir otamda, kazanma hırsı ile koşanların saha içerisinde yaptıkları sahada kalmaları lazım. veya onların arasında olması lazım. 3. kişiler bu duruma giripde müdahil olursa olmaz !! Mesela sahada hakem yerine, Camera kayıtlarına bakılsa ve karar verilse olmazmı ? Hakem hata yapabilir ?? buda öyle bişey

Yanıtla20
üç maymun:

Emre nin kaptan olduğu milli takımı ben desteklemiyorum. Maçınıda seyretmiyecegim. umarım yenilirler. çok da mutlu olurum.

Yanıtla10
ccc:

emreden bır halt olmaz besıktas uc mac ceza bır sey degıl tukurdugunu yalama gonderme o zaman futbolcularını

Yanıtla01
can dostMobil-ANDROID:

Beşiktaş camiası oyuncuları gönderin emre kaptanlık yaptığı maçta oyuncular canla başla oynamasinlar kaptan gökhan töre olursa o zaman canla başla iynasinlar

Yanıtla01
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title