Haberler

Fenerbahçe Çaykur Rizespor'u 2-1 Yendi

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek 2 maç fazlasıyla, 5 puan farkla zirveye yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Ülker Stadı'ndaki karşılaşmada sarı-lacivertliler 2-1 galip geldi.

GOLLER PENALTIDAN GELDİ

Fenerbahçe'nin gollerini 29 ve 40. dakikalarda penaltıdan Fernandao atarken, Çaykur Rizespor'un golünü 47'de penaltıdan Ludovic Sylvestre kaydetti.

Hakem Deniz Ateş Bitnel, 3 kez penaltı noktasını gösterirken, gollerin tamamı da beyaz noktadan atıldı. Kritik bir maça çıkan sarı-lacivertliler ligde son 5 maçını da kazanarak 5'te 5 yaptı. Pereira'nın takımı ayrıca oynadığı son 23 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.

FENERBAHÇE 46 PUANA YÜKSELDİ

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 46 yaparken, Hikmet Karaman'ın ekibi Çaykur Rizespor 24 puanda kaldı

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

feneristttttttttttttttttttttt:

ohooo. bu şikesaraylılar, şiketaş ve hatır şikecisi hamsisporlular bu kadar ağlayacaksa oynamayalım daa. . izlemeyin la maçları bu kadar ıkınacaksanız. . puhahahahahha

Yanıtla616
fenerbahce:

SALAKLARA CEVAP: 2000 SENESİNDEN 2016 SENESİNE KADAR HANGİ TAKIM KAÇ PENATI ALMIŞ BAKALIM: GS. . 83. . BJK. . 74. . TS. . 73. . FB. . 72. . LAN AYARSIZ HİNDİLER BİR ARAŞTIRIN ÖNCE KİM NE KADAR PNALTI ALMIŞ DİYE SONRADA YORUM YAPIN BU ÜLKEDE MİLLET ÖĞRENMEZ HİÇ BİR ŞEYİ BİLİYORMUŞ GİBİ KONUŞUR BEYİNSİZ YARATIKLAR SİZİ EN BÜYÜK FENERBAHCE ULAN

Yanıtla1010
sensin salak:

salak senin gibilerine denir

48
fenerbahce:

aha bir sazan oltaya gelmiş keklik gibi avlarız dansöz gibi oynatırız sizi fenerbahce düşmanları :)

23
sevimsiz takım:

şikesiz şaibesiz bir günü olmazmı bir takımın işte bu yüzden sevilmiyorsunuz.

Yanıtla411
1907:

Biz birbirimizi seviyoruz Fransiz, Ermeni Hamsiler bizi sevmezsede hepinize yeteriz

41
özfb li:

ulan demekki 8 taş gibi son dakka komik penaltıyla(ksmpşa maçı gibi) kazansak bizi tefe gerecekler. . . ama 8 taşa en ufak tepki yapmadılar. . niye kollandığı için demi.

Yanıtla113
...:

Geçen hafta ligde penaltı verilmeyen tek takım biziz diyen şikebahçeye son iki maçta üç penaltı verldi

Yanıtla39
özfb li:

hakemle en az 5 er maç alan cincon ve 8 taşın konuşöma hakları yok. . yalandan yere yaygara yapmayın. . . ligde adalet olsaydı fb en az 10 puan öndeydi. . .

Yanıtla39
oflu:

ben bu fb taraftarını anlamıyorum şikeyle gelıp sampıyon oluyorsunuz buna bıle sevınecek kadar acız kısılıktesınız TFFB IFTIHARLA SUNAR

Yanıtla57
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title