Haberler

Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor maçı için antrenmana başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde antrenmanla başladı. Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise pas çalışması yaptılar. Antrenman çift kale maçlarla sona erdi.

Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de başlayan oyuncular günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirirken, diğer oyuncular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptılar. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Sarı-lacivertliler, Corendon Alanyaspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Jose Mourinho Fenerbahçe Rizespor Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title