Haberler

Fenerbahçe, davalık olduğu Max Kruse'ye 71 milyon TL tazminat ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Mahkeme Fenerbahçe ile Max Kruse arasındaki davayı karara bağladı. Buna göre sarı lacivertliler, Alman futbolcuya 7,5 milyon euro yaklaşık 71 milyon TL tazminat ödeyecek. Fenerbahçe, geçen sezon sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Max Kruse'ye dava açmıştı.

Fenerbahçe'ye mahkemelik olduğu eski futbolcusu Max Kruse ile davadan kötü haber geldi.

Alman futbolcuyu haklı bulan mahkeme sarı lacivertlilerin Kruse'ye 7,5 milyon euro yaklaşık 71 milyon TL tazminat ödemesine karar verdi.

Alman basınında yer alan haberde, Fenerbahçe'nin yıl sonuna kadar karara itiraz hakkının bulunduğu ve sarı lacivertli takımın bu hakkı kullanacağı belirtildi.

APAR TOPAR UNION BERLİN'E GİTTİ

Fenerbahçe, geçen sezon sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Max Kruse'ye dava açmıştı. Fenerbahçe'den ani bir kararla ayrılan Kruse, Union Berlin'e imza atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Max Kruse Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

Hakan:

Yazık memleketimin gençleri ayağına krampon alamaz iken bu elin gevuruna bu paralar ödenirse türkiyede alt yapı yok demektirrrr

Yanıtla021
cimbomlu:

Bundan bize ne , transfer ederken hava atiyordunuz feneliler neoldu simdi tutustunuzmu puhahaha ödeyin lan adamin parasini kumarda cok kaybetmis simdi taze para lazimmis bir zahmet ödeyin krusenin parasini enayiler.

Yanıtla1011
Fenerli:

Başarı hiçbir zaman şerefle el değer değildir

11
BJK:

Fenerbahçe için üzüldüm, bu husus ülkemizin spor faaliyetlerindeki yöneticilerinin beceriksizliğini gösterir. . .

Yanıtla315
TOPALLARİN MEMMETi:

Sapına kadar köküne kadar Galatasaraylıyim...ama lakin böyle olaylarda fenerin yanindayim ne bu rezillik tek taraflı mukaveleeyi fesh et istdeigin yere git yok öyle yağma bu nasıl kanun kahrolsun aurupa uefa yaşasın Türkiye Cumhuriyeti....

Yanıtla017
SAYINIZA BEREKET,YÜRRÜÜÜÜ:

Süreci uluslararası hukuka göre yönetmek zorundasın. hamasetle peynir gemisi yürümez. İçten çürürsün de bunu ancak yıkıldığında anlarsın; hamaset budur. Yoksa senden daha miiliyetçi olanların da olduğunu bil. Ne demiş Allah (CC) Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?

12
ohhhhhhhhhhhhhh:

hem kendilerine hem ülkeye zararlar fenerbahçe kapatılmalı.

Yanıtla410
Taraftar:

Sadece Fenerbahçemi kapatılmalı Bu ülkede asgari ücretle çalışan kaç milyon insan var eminimki bunların içinde tranfer edilen futbolculardan daha yürekli daha gönüllü oynayacak insanlar var Bence kaptılmasın da Türkiye futboluna hizmet Edecek oyuncular yetiştirilsin büyük takımlarda bunları yurt dışına pazarlasın ülke ekonomisine katkıda bulunsun Bizim takımlar katkıdan çok ülke ekonomisine zarar veriyo 1 fabrika senede 1 milyon ciro yapacağım diye 24 saat çalışıyo 1 futbolcu 1 senede 7 senelık ülkenin emeğini alıp gidiyo inşallah ben yanılıyorumdur En fazla 3 oyuncuyu geçmesin yabancı

00
Kaya:

Tamam da adam sözleşmeyi fesh etmiş başka takıma gitmiş fb nie tazminat ödüyor

Yanıtla310
vatandaş:

verirseler enayiler resmen o parayı bu kamile !

16
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title