Haberler

    Fenerbahçe'nin Altyapısında Birçok Yetenekli Futbolcu Bulunuyor

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Fenerbahçe U21 Takımında Rapaic'in oğlu Boris Rapaic, Kosovalı Shala ve Eljif Elmas dikkat çekiyor.

    Fenerbahçe'de altyapıda bu sezon farklı bir hareketlilik başladı. Sarı-lacivertli kulüp U21 takımına yaptığı takviyelerle hem gelecek adına adımlar atıyor hem de birçok özel yeteneği keşfetmeyi planlıyor.

    Yeni bir scout düzeniyle bu işi yürüten Fenerbahçe'de gelen genç yıldızların kısa süreli katkısı da dikkat çekiyor.

    Sezon başı yaz döneminde Makedonya'da Eljif Elmas hamlesiyle başlayan daha sonra Oğuz Kağan Güçtekin'in sözleşme yenilemesiyle devam eden atakta yeni isimler de göze çarpıyor.

    RAPAIC'İN OĞLU DA KADRODA

    Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Milan Rapaic'in oğlu Boris Rapaic ilk hamlelerden oldu. Hırvat genç yıldız, 4 maçta 5 golle parladı. Ayrıca Boris Rapaic'in frikiklerdeki başarısı da dikkat çekiyor.

    Bir diğer aday stoper ve defansif orta saha olarak oynayan Andreas Kilit oldu. 19 yaşındaki Kilit, İsveç'ten bulundu ve kulübe kazandırıldı.

    Duisburg'dan gelen ve İspanyol yıldız Isco'ya benzediği için böyle bir lakabı olan Oğuz Can da bir diğer takviye olarak ön plana çıktı.

    KOSOVALI SHALA İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

    Son olarak da Kosovalı futbolcu ve hücumcu Adonis Shala ile profesyonel sözleşme imzalanmasına karar verildi. 19 yaşındaki kanat ve orta saha, Boris Rapaic gibi takıma katılıyor.

    Boris Rapaic ile beraber bir dönem Hajduk Split altyapısında yer alan Shala, en fazla gelecek vaat eden isimlerden. Fenerbahçe A Takımı için düşünülen öncelikli ilk iki isimse; Milan Rapaic'in oğlu Boris Rapaic ve Kosovalı yıldız Adonis Shala.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Milan Rapaic Fenerbahçe Makedonya Umut Eren Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (11)

    Aykut yıldızkıskanır:

    Aykut hepsini kıskanır. Aykuta hasan ali kaldırım atıf ısra şener ismaıl köybaşı ayarında teknik kapasiteleri olmayan futbolcu lazım

    Yanıtla314
    ali veli 49-50:

    onları oynatacak hem hoca hemde yönetim lazım.ikiside olmadığına göre zırt erenköy.........

    Yanıtla55
    POST:

    tabi görüyorsunuz anlatmaya gerek yok hepsi yıldız maşallah

    Yanıtla32
    yavuz:

    bir besiktas taraftari olarak hosuma gitti ama insallah kaybolup gitmezler burda. turkiye''de alt yapi maalesef gozardi ediliyor.

    Yanıtla12
    Boğa:

    Eljif Elmas kadro dışı bırakıldı.sportmenliğe sykırı davrandığından.Ahlaksız topçu

    Yanıtla30
    edu:

    ben bu kadar torpil görmedim

    Yanıtla20
    EMEKLI GAZETECI:

    NE YAPARSAN YAP AGZINLA KUS TUT. . . . . BASARIYI YAPILANMA ALT YAPI GETIRIR. DÜNYA SÖHRETLERINI TOPLA ( Ki Bize gelenlerin Cogu Söhrete Paraya Doymus Vergisiz TRANSFER Ücreti cukkaya ) Emekliligi yasamaya gelir gibi geliyorlar. ALT YAPI Emek ister etüt inceleme SABIR ister isin BASINA Bilincli Bir KAC INSAN GETIRIRSEN HANGI TAKIM // KULÜP OLURSAN OL KAZANIRSIN. Ki KULÜPLER BU KONUDA REKABETE Girerse BASARI ZATEN GELIR. . . . . BU is ÖZVERI ister SABIR ister. BUNU YAKALARSAN BASARI AVUCUNDADIR. . .

    Yanıtla01
    Misafir:

    He he messi Ronaldo Dybala eden hazard Ramos daha ismini sayamadığım pek çok yıldız Fenerbahçe nin alt yapısından yetişti allah aşkına Türkiye de hangi kulüp altyapıya ne yatırımı yaptı

    Yanıtla00
    sss:

    ben galtasarlıyım o bjektif yazarım duygusal yaklasıp yorumumu yada baskasının yorumunu beğenmemezlik yapmam, devrimi şu an ki yönetim giderek yapılır, ali koçun vizyonu iyi gibi görünüyor iyi işler yapabılır geldıgınde görecez onu galtarasarayada adam akıllı birisi lazım, başa geçenin koltuk sevdası cebe götürme işleri fazla her klübün yasa cıkana kadar bir halt olmaz

    Yanıtla00
    Ömer yüksel:

    Hadi len ordan cimbomluymuş :))))))

    10
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title