Haberler

Fenerbahçe'de dağa çıkan Joao Pedro'ya talip var

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin sözleşme fesih görüşmeleri yaptığı ve dağa çıktığı iddia edilen Joao Pedro için İtalya'nın Serie B ekiplerinden Salernitana talip oldu. Pedro'nun 2 yıl aranın ardından İtalya'ya dönebileceği belirtiliyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin sözleşme fesih görüşmelerinde bulunduğu Joao Pedro'ya talip çıktı. Joao Pedro 2 yıl aranın ardından İtalya'ya dönebilir.

İTALYA'DAN TALİP VAR

Gianluca Di Marzio'nun aktardığı habere göre Serie B ekiplerinden Salernitana, Joao Pedro ile görüşmelere başladı. 2022-23 sezonu başında Cagliari'den 4.68 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Joao Pedro, İtalya'da Palermo forması da giymişti.

DAĞA ÇIKTI İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

Öte yandan Joao Pedro'nun geçtiğimiz günlerde psikolojisinin bozulduğu ve kendini bir dağ evine kapattığı da iddia edilmişti.

4 GOLE KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezonu Gremio'da kiralık geçiren Joao Pedro, Brezilya ekibiyle 45 maça çıkıp 2162 dakika sahada kaldı ve 3 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Salernitana Fenerbahçe Fenerbahçe Joao Pedro Joao Pedro İtalya Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Caner Alp:

Dağa çıkan Pedro:)

Yanıtla013
ibrahim kaya:

hangi talip gabarspor mu

Yanıtla010
Aras Söylemez:

yok kanka kandil spor

00
Emir önder:

ne umutlarla gelmisti yazik

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title