Haberler

Fenerbahçe'de Lacazette ve Alexis Sanchez operasyonu başladı! Aziz Yıldırım, 11 sene önce imzayı attıramamıştı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe forvet transferi için arayışlarına hız verdi. Sarı-lacivertliler son olarak dünyaca ünlü futbolcular Alexandre Lacazette ve Alexis Sanchez'i gündemine aldı. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım da 2010 yılında Sanchez'e sarı-lacivertli formayı giydirmeye çalışmış ancak başaramamıştı.

Fenerbahçe uzun bekleyişin ardından dünyaca ünlü bir golcüyü renklerine bağlamak için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi Arsenal'de forma giyen Alexander Lacazette ve Inter'in dünyaca ünlü yıldızı Alexis Sanchez.

MESUT ÖZİL'LE TAKIM ARKADAŞI OLMUŞTU

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe'nin hedefinde Alexis Sanchez ve Alexandre Lacazette'in olduğu iddia edildi. Bir dönem Arsenal'de Mesut Özil'in takım arkadaşı da olan Şilili yıldız, geçen sezon başında bedelsiz olarak Inter'e transfer olmuştu. Inter ile şampiyon tamamlanan sezonda 30 maçta forma giyen Alexis, 7 gol atıp 7 de asist yaptı. Yılda 7 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun takımıyla 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

LACAZETTE'İN SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

2017'de 53 milyon Euro karşılığında Lyon'dan Arsenal'e transfer olan Lacazette, Fenerbahçe'de forma giyen Mesut Özil'in hücumda en iyi anlaştığı isimlerdendi. Geçen sezon Premier Lig'de 31 maçta forma giyen 30 yaşındaki Fransız yıldız, 13 gol atıp 2 de asist yapmıştı. Yılda 12 milyon Euro kazanan Lacazette'in Arsenal ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alexis Sánchez Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Çınar Saraç:

O zaman ki sanchez ile şimdiki bir mi , Mesut Özil örneği karşınızda zaten

Yanıtla950
Hamza Topal:

on yıl önceki futbolcu şimdi geliyorsa bu başarı sayılmaz. Emekli olmaya gelirler.

Yanıtla346
Mert Yoruk:

Yabancı kuralı geleceğine yaş kuralı gelse ya yıldız topculara emeklilik ikramiyesi veren ülke olduk

Yanıtla324
Köksal Sabancılar:

La gazetta tamam ama sanchez bireysel oynayan sorunlu bir oyuncu fenerde ortam bozmaktan başka işe yaramaz

Yanıtla620
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Lacazette,Alexis ve FENERBAHÇE nin haberi var mı bundan?

Yanıtla15
Levent DEĞİRMENCİ :

bu senede gecer onumuzdekı sezon ortalama 32 yasında artık omrunun baharını gecmıs son zamanları oaln atıl futboolcuları almak basarı değildır basarı genc nesılı bulup onlardan yararlanmaktır 3 alıp ona satmaktır

Yanıtla11
Suat Kılıç :

Altta yorum yapanlar gerçekten boş yapmış Lacazette daha 30 yaşında Drogba 34-35 yaşında idi. Çin'den gelmişti onun için de böyle boş yorum yapanlar olmuştu.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title