Haberler

    Menajer Yasin Turan: Giuliano'nun Fenerbahçe'de Oynayamama İhtimali Var

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Giuliano'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Yasin Turan, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan kriz için, "Giuliano'nun Türkiye'de oynayamama durumu var." dedi.

    " Fenerbahçe'nin Giuliano ile sözleşme imzalarken çektiği fotolar resmi belgeler değil" diyen menajer Yasin Turan'dan iddialı açıklamalar geldi.

    "GİULİANO'NUN TÜRKİYE'DE OYNAYAMAMA DURUMU VAR"

    Brezilyalı oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Turan, "Şu duruma göre Giuliano'nun Türkiye'de oynayamama durumu var. Giuliano, benimle Trabzonspor için görüşmek için anlaştı ve sonra kendisi de Trabzonspor ile anlaştı. İlk teklifi Fenerbahçe mi yaptı bilmiyorum ama Giuliano bana Trabzonspor ile görüş dediğinde ortada Fenerbahçe yoktu. Hatta imzalar da atıldı. Muharrem Usta, benim oyuncudan yetki aldığıma dair video istedi ve o videoyu çektik. Trabzonspor yasa dışı hareket yapmadı. Zenit'le görüştü ve evrakları imzaladı. Burada sıkıntıyı Zenit yaşayacaktır. Zenit bize Fenerbahçe'den bahsetmedi. Giuliano 'Trabzonspor'u istiyor' dendi ve yetkiler verildi. Trabzonspor bu konuda haklı. Trabzonspor hem bizle hem de Zenit ile anlaştı. İmzalar atıldı. Sonra oyuncu Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Trabzonspor, Zenit'ten aldığı resmi evraklarla FIFA'ya gidecek" dedi.

    "ZENİT'İN BAŞI YANACAK"

    Trabzonspor, FIFA'ya yaptığı itirazda Giuliano'nun F.Bahçe'ye satışı yüzünden belirli bir rakam talep ediyor. FIFA'ya Zenit'le ıslak imzaların yer aldığı sözleşme örneği de gönderildi. Kulübün avukatları burada Zenit'in Fenerbahçe'ye de aynı imzayı vermesinden dolayı Rus kulübünün sıkıntı yaşayacağını düşünüyor. Bu arada Trabzonspor geçen sezon devre arasında da El Kaddouri konusunda benzer sıkıntılar yaşamıştı.

    Yine Giuliano konusunda bahsedilen imza ile ilgili bir başka detay daha ortaya çıktı... Trabzonspor'un elinde olan belge Zenit'in transfere değil görüşmelere izin vermesiyle ilgili bir imza. O belgede, "Oyuncumuz Giuliano de Paula konusunda Trabzonspor ile 7 milyon euro bonservis feshi konusunda anlaştık. Trabzonspor 7-11 Ağustos tarihleri arasında Giuliano ile görüşmeler yapması için bu belge düzenlenmiştir. Trabzonspor bu tarihler arasında Giuliano'yu ikna ederse anlaşma yürürlüğe girecektir" yazıyor.

    Bu arada Zenit Başkanı Sergei Fursenko, R-Sports'a yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'un iddiaları bana anlamsız geliyor. Görüşmeler sürerken oyuncunun menajerleri başka takımlarla görüşmüş. Türk menajerler Trabzonspor ile pazarlık yapmış olabilir. Ama Giuliano Fenerbahçe'ye gitmek istedi ve sonrasında Fenerbahçe formasıyla pozunu verdi" dedi.

    (Fotospor)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yasin Turan Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title