Haberler

Fenerbahçe'de Ozan Tufan, PAF Takıma Yollandı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de Ozan Tufan, sportif direktör Damien Comolli'nin kararıyla PAF takıma gönderildi.

Transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı.

Sportif direktör Damien Comolli'nin kararıyla Ozan Tufan PAF takıma gönderildi. 23 yaşındaki oyuncunun PAF takımla ilk idmanına bu akşam çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon eski teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan ve sonrasında da affedilen Ozan, bu sezon Philip Cocu yönetiminde hiçbir resmi maçta görev almadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ozan Tufan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

muratbey:

paf takımında gençlere nasıl saç düzeltildiğinimi öğretecek

Yanıtla18
KSK li mesut:

İ.....neler atlamışlar yine. Hayde kendi çöplüğünüze hayde. ....

Yanıtla34
en büyük eğlence fenerbahçe:

ozan oynasa iyiydi. tam febelik topçu :))) eb çokda van porsuka üzüldüm geri getirseler van porsuku. gerçi onun yerine sakat birini daha getirmişler.

Yanıtla24
ADINIZI YAZIN:

REZİLLL BUNLAR REZZZZZİLLLLL TTTTTUUUU:D:D:DHALA AYKUT DİYO LE BUNLAR:D:DCOCU GÜZEL YA İŞTE. . . BENLERİ VE SAÇLARIYLA KAYBOLDU ADAM

12
Erenarda:

Ozanında çokta umrunda adam ben paramı almışım diyor sözleşmem bitene kadar böyle takılırım diyor bittikten sonra nede olsa 1-2 milyon verecek kulüp çıkar ha bu paralar bizim için deli para ne diyim buralara gelmek büyük şans

Yanıtla06
Kartal:

Bu çocuğu harcadılar kumaşı iyiydi her topçunun her hocayla yıldızı barışmıyor

Yanıtla23
TÜRKİYE:

GALATASARAYDA TARIK FENERDE OZAN YAHU BU FUTBOLCULARIN HIÇMİ YUZLERİ KIZARMIYOR TAKIM ARKADASLARI FUTBOL OYNarken BUNLAR PAF TAKIMINDA CEVIZ KIRIYORLAR YUH. .

Yanıtla14
hasan:

Ozan TUFAN oynadığı alanda yetenekli bir futbolcu olup, Fenerbahçe oynatmıyorsa PAF takimına gönderim yok etmek için çalışacağına futbolcusuna ve futbolumuza sahip çıkmak adına oynayabileceği bir Anadolu takımına vermesi veya Bonservisini eline vermesi Türk Futbolu adına yapacağı bir iyiliktir.

Yanıtla13
kazım bayram:

Comolli ozan Tufanı paf takımına göndereceğine kendini fransa ya gönderse fenerbahçe için çok iyi olur. Çünki aldığı her karar fenere zarar veriyor , başkan uyuma göznü aç bu yabacılar seni uyutuyorlar.

Yanıtla13
M / Salah !:

Aziz Yildirima söyleyin, nasil aldiysa simdi de satsin. . basimiza bela oldu bu adam. . Azizden kurtulduk, birde bundan kurtulsak. . .

Yanıtla03
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title