Haberler

    Fenerbahçe'de Pfdk Hazırlığı

    Abone Ol

    Fenerbahçe, Volkan Demirel, Caner Erkin ve Mahmut Uslu'nun PFDK'daki savunmaları için hazırlıklara başladı.

    Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşması sonrası ceza kuruluna sevk edilen Volkan, Caner ve Mahmut Uslu’nun savunmaları için hazırlık yapıyor.

    Mahmut Uslu, sevklerin açıklanmasının ardından Hürriyet'e yaptığı açıklamada; “Ben kötü ve ceza almayı gerektirecek bir şey söylemedim. Rakip 12 kişi ile savunma yaptı dedim. 15 kişi ile savunma yaptı demedim. Diğer hakemleri de içine katmadım. Çünkü Hacıosmanoğlu sadece 1 hakemi aradı” dedi.

    ‘BÜLENT YILDIRIM ETKİLENDİ’


    Hakemin telefonla aramasında etkilendiğini söyleyen Mahmut Uslu sözlerine şöyle devam etti; “Hakeme 8.4 puan veriyorlar. Nasıl böyle bir puan verilir? Penaltımız verilmedi. Faullerimiz verilmedi. Rakip her tacı 10 metre ileriden kullandı. Yani hakem taç bile attırmayı beceremedi. Bunları söylemek suç değil“ diye konuştu.

    Uslu ceza kuruluna verilmesine tepkili olduğunu söylerken, sarı lacivertli kulübün hukukçuları savunmaları muhtemelen yarın verecek. Mahmut Uslu’nun vereceği savunmada bu konuşmasının özelinde ifadeler kullanılması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Volkan Demirel Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title