Haberler

Fenerbahçe'de tarihi seçim kapıda! Aziz Yıldırım, Ali Koç'u tahtından indirmek için geri dönüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Aziz Yıldırım'ın yeniden Fenerbahçe başkanlığına aday olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bugün basın mensuplarıyla bir araya gelecek Yıldırım'ın başkanlığa aday olacağı yönünde sinyaller vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de tarihi bir seçimle Aziz Yıldırım'ı devirerek başkanlığa seçilen Ali Koç, sarı-lacivertli taraftarları büyük hayal kırıklığına uğrattı. 4 senedir özellikle futbolda herhangi bir başarısı bulunmayan sarı-lacivertlilerde, Aziz Yıldırım yeniden başkan adayı olmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım geri dönüyor

"SANDIĞA BU KEZ GÖMÜLEN ALİ KOÇ OLUR"

Youtube'da yayın yapan Spor Gecesi programında konuşan gazeteci Gökhan Dinç, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olmak için girişimlere başladığını belirtti. Dinç yaptığı açıklamada, "Aziz Yıldırım'ın gazetecilerle bir araya gelmesi benim gözümde başkan adaylığına start verdiği anlamını taşıyor. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un karşısında başkan adayı olursa sandığa bu kez gömülen Ali Koç olur" dedi.

Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım geri dönüyor

"BEN FENERBAHÇE'NİN KENDİSİYİM"

24 Haziran 2021'de basın toplantısında konuşan Aziz Yıldırım, "Ben aday olmayacağım. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için toplandık." derken "Her gecenin sabahı olmaz bilin, beni kızdırmayın. Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim. Korkuyorsunuz. Beni soyundurmayın yine." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım geri dönüyor

REKOR KATILIMLI SEÇİMDE SANDIKTAN ALİ KOÇ ÇIKTI

3 Haziran 2018'de gerçekleştirilen rekor katılımlı seçimde Ali Koç, 21 bin 350 oyun 16 bin 92'sini alarak 20 yıldır başkanlık görevinde bulunan Aziz Yıldırım'ı geçmiş veFenerbahçe'nin yeni başkanı olmuştu. Koç, 26 Haziran 2021'de tek aday olarak girdiği başkanlık seçimini ise 6 bin 459 oy alarak kazandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

koray kılıç:

eyvah yine şikeler başlıyacak desene bu ülkede futbol zaten bitik aziz yıldırım gelirse tamamen biter

Yanıtla578
burakk:

Bu yazdıkların hiç hoş değil, Haberin olsun!

19
ÖMER ÇELİK:

Sen kimsin FENERBAHÇE nin kendisi oluyorsun FENERBAHÇE nin kendisi taraftarıdır.

Yanıtla3924
Murat ÖREN:

Eski günlere dönüş için Aziz Yıldırım a ihtiyaç var.

Yanıtla1034
M. Ercan TÜZER:

Aziz Yıldırım zamanındaki sorunlar ne çabuk unutuldu? Ali Koç'un acemilik devresi bitti, şimdi ustalık dönemi başlıyor! Az daha sabredin! O da üzüntü içinde ve dünya şampiyonu teknik direktörü getiriyor!

Yanıtla2410
Metin Demir:

bir gsli olarak azizin gelmesinden yanayım aziz enazında bir sezonda 2 veya 3 maç şike yapardı bu koç nihat işbirliği bu sezon en az 25 puanımızı gasp eti takımın direncini kırdı aziz daha erkekçe yünetiyordu

Yanıtla2111
Metin Demir:

uefa sitesinde fb şike yaptı yazmıyormu gsye bu yıl yapılanları görmüyormuyuz futbol diye birşey bıkmadılar memlekete bir zevkimiz futbol vardı fenev bitirdi sağolmasın

54
burakk:

Yazdıkların sakıncalı ve dayanaksız şeyler. Boş konuşuyorsun.

53
burakk:

Metin Demir: UEFA sitesine mi girdin de biliyorsun. Bu kişi yargımızın kesinleşmiş kararıyla aklanmışken sen açıkça bu kişiye "suç isnat" ediyorsun, elinde delil olmadan. Bunun hukuki olmadığını bil ve fazla büyük laf etme istersen.

25
Ali Çelik:

Futboldan soğuttu Ali Koç Aziz Yıldırım a güveniyoruz Ali Koç olmuyor olmayacak Aziz Yıldırım in gidişi böyle olmamaliydi Aziz Yıldırım Fenerbahçe nin kendisi adam hapis yattı varmı ötesi inşallah tekrar Fenerbahçe yi güzel günlerine döndürecek efsane başkan

Yanıtla513
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title