Haberler

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt: İlk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun hakem hatalarının değerlendirilmesi yönündeki önerisine cevap verdi. Hatipoğlu'nun 'Tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edecekleri otoriteler tarafından değerlendirilsin' teklifini kabul ettiklerini belirten Fenerbahçe, bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

Süper Lig deci Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun dünki sözlerine cevap verdi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde;

"Sn. Hatipoğlu'nun "Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edecekleri otoriteler tarafından değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş, çıksın. O zaman gerçekler ortaya çıkar." teklifini kabul ediyoruz.

Öncelikle ve ivedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız.

İstedikleri isimleri belirleyerek bu teklifi hayata geçirmek için en kısa sürede kendileriyle diyalog ve görüşme dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna vurguluyoruz.

Böylelikle; şampiyonluk yarışında Türk futbol tarihinin unutamayacağı skandal hakem hatalarının ve kritik dönemeçlerde yaşananların açıklığa kavuşacağına inanıyoruz."

İBRAHİM HATİPOĞLU NE DEMİŞTİ?

İbrahim Hatipoğlu, pazartesi günü katıldığı bir yayında, "Son 2 sezondur hakemlerle Galatasaray arasında yaşananlar çok tartışıldı. Her kulüp en çok kendi hakkının yendiği konusunda bir takım açıklamalar yaptı. Bunu Erden Timur da söylüyordu ben de söylüyorum. Tüm tartışmalı pozisyonlar değerlendirilsin. Hangi takım ne kadar hakem sayesinde puan kazanmış ortaya çıksın. Bunlar algı yaparak, televizyon televizyon dolaşarak hakemlerle ilgili, var olduğunu söyleyemediği yapılardan bahsedip sonra vura vura yıkmakla çözülecek bir problem değil. Bugün hakemlerden şikayet eden kulüplerin başında gelen takımın başkanı da hakemlerin hata yapacağını söylemişti" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

İbrahim Hatipoğlu Galatasaray Galatasaray Sportif AŞ Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Ques who:

Hadi dedin mi bunlardan bir daha ses çıkmaz yiğitsen ali koçun çağrısına yanıt verirsin

Yanıtla8962
Melike Taştan:

Bunların işi gücü Galatasaray a haset etmek olmuş.

Yanıtla5186
YİĞİT_TÜRKALP:

BUNU MLLIĞINDAN SÖYLÜYORSUN.....

97
YİĞİT_TÜRKALP:

MELİKE SEN NE MLL BİRİSİN BÖYLE....

Yanıtla3619
MGk:

Fenerbahçe adalet isteyecek en son kulüptür

Yanıtla1835
YASİN TURCAN:

MGk neden altını dolduramayacağın laflar ediyorsun, cürmün nedir senin, eminim göbeğini kaşıyan cahil birisindir

84
Ali Demirdaş:

gs yine masadan kaçar..

Yanıtla3117
ali tartan:

Sanki bu ülkede sadece gs ve fb var algısı yapın hep Trabzon’u çıkardınız 4 büyüklerden sindire sindire Beşiktaş’ı da çıkarmaya çalışıyorsunuz helal size haksız bir şeyler arayacaksanız son25 yıllık geriden başlayın Beşiktaş’ın nasıl hakkını yediğinize

Yanıtla294
ali gedizli:

İnanın spordan soğuttunuz yok oymuş yok buymuş bizim çocukken mahalle maçlarında yaptığımız kavgaları yapıyorsunuz insanlar sizin gazınıza gelip birbirlerine düşman oluyor lanet olsun sizin paranıza bi gidin artık!!!!

Yanıtla215
Mehmet yasar Çiçek:

GS son iki sene ve ilk 8 hafta demiş, ama FB bu seneki ilk 8 haftasina hodri meydan demişsin

Yanıtla310
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title