Haberler

Fenerbahçe, Max Kruse'yle tazminat konusunda anlaşmaya vardı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Kulübü, eski futbolcularından Max Kruse ile aralarındaki tazminat davasının hukuki sürecinin yapılan görüşmeler sonucunda sulhen sonuçlandırıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, eski futbolcuları Max Kruse ile yaşanan hukuki sürecin anlaşma yoluyla sonuçlandırıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzle eski oyuncumuz Max Kruse arasında bir süredir gündemde olan ve üzerine gerçek dışı çeşitli spekülasyonlar üretilen hukuki süreç, yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibarıyla sulhen sonuçlandırılmıştır." denildi.

"SPEKÜLATİF GÜNDEMLERE İTİBAR ETMESİNLER"

Anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasının temenni edildiği açıklamada, "Camiamız ve kamuoyundan pek çok konuda yaratılan muhtelif spekülatif gündemlere itibar etmemelerini, kulübümüzün resmi açıklamalarını beklemelerini bir kez daha rica ederiz." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Max Kruse Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

fb:

güya fenerbabçe kruseden yüklü miktar tazminat alacakdı. . . . . . AMA BABAYI ALMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR. . . . . . . . .

Yanıtla56
BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU METE KALKAVAN:

GENE EL ALTINDAN VERİLMİŞTİR. ALİ KOÇ FELAKETE SÜRÜKLÜYOR EKONOMİK OLARAK. ARKASINI DÖNDÜĞÜ GÜN ORTADA KALINCA ANLAYACAK FENER TARAFTARIM VAHİM DURUMU

Yanıtla29
Acun var!:

Acun var, enayi taraftar var. Yaparlar bir fener ol kampanyası daha. . . Bir fener yak deyip yakarlar feneri. BETER OLSUNLAR. . .

01
HAHAHAHA:

Kruse a el altından ver tazminatı ama bunu kulube yansıtma yatacak yeriniz yok lan sizin

Yanıtla26
ua 34:

ALİ KOÇ K A Ç A C A K !

Yanıtla03
YORGUN:

HUKUKU SİZ YAZDINIZ MEMLEKETTE. ÇÜNKÜ HEP LEHİNİZE KARARLAR ÇIKIYOR. ŞİKEYİ ÖRTTÜNÜZ. BÜTÜN LİMİTLERİ DELİK DEŞİK ETTİNİZ HİÇBİR CEZA ALMADINIZ. BİR DE ANKARA''YA BAKIN. EMOŞUNUZUN KÜFRETMEDİĞİ RAKİP TOPÇU, TEKNİK DİREKTÖR VE DE BAŞKAN KALMADI NERDEYSE. AMA TAKIMDA HEM DE SPORTİF DİREKTÖR. YAZIKLAR OLSUN.

Yanıtla20
Canmen:

Nefret kusmasak buralarda. . .

00
hakan:

Ali Koç, kimlere böyle kuyruk acısı bıraktın bak.

Yanıtla10
KUMARBAZ:

HAYATININ KUMARINI OYNADI HAHAHA KRUSE POKER KRALI

Yanıtla00
NE:

Anlaşmışlar, anlaşma ne, sulh ile sonuçlanmış, iyide bu sulh ne, nereden bakarsanız bakın kaöanak cevap, FB 3 yıldır her branşta geriledi, hadi borcu çok, giderler fazla, küçülmeye gidiyor diye düşünsekte yapamıyoruz. Ziraa özellikle Futbol takımına yapılan harcamalar diğer branşların harcamasından fazla, başarıda gelmeyince her konuda eleştiri yağıyor. yol yakınken diyemeyeceğim ziraa yolun sonuna geldi Sn KOÇ, artık kıvırtacağı, kaçacağı bir durum kalmadı, oldu oldu olmadı güle güle derler adama Başkaaan. . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title