Haberler

Fenerbahçe'den Sefa Kalya'ya Büyük Vefasızlık

Güncelleme:
Abone Ol

Geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Sefa Kalya'nın cenaze törenine yıllarca destek verdiği takımdan herhangi bir futbolcu ve yöneticinin katılmaması yadırgandı.

Hayatını kaybeden Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu lideri Sefa Kalya'nın cenaze namazı İstanbul Fatih Camisi'nde kılındı. Birçok takım taraftarı ve ünlü simanın da bulunduğu cenazede adeta izdiham yaşandı, zaman zaman tartışmalar çıktı. Cenazenin ardından Kalya'nın naaşı Yenibosna Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye Fenerbahçeli taraftarların yanı sıra Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Bursasporlu taraftarla da katıldı. Sefa Kalya'nın naaşı taraftarların omuzlarında tekbirler eşliğinde taşındı.

BÜYÜK VEFASIZLIK

Ancak cenazede dikkat çeken en önemli detay, Sefa Kalya'nın yıllarca tribünden destek verdiği Fenerbahçe kulübünden herhangi bir yetkili ve futbolcunun bulunmamasıydı. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran konuyla ilgili "Arda Turan İspanya'dan çelenk gönderirken, Fenerbahçe'den tek futbolcunun bile cenazeye katılmaması çok garip değil mi?" yorumları yapıldı.

RIDVAN DİLMEN ORADAYDI

Cenaze namazına Kalya'nın ailesi ve yakınları, Sivas spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, oyuncu Şafak Sezer ile çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı. Sarı­lacivertli taraftarların yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve başka takımların taraftarı da cenazede yer aldı.


ARDA ÇELENK GÖNDERDİ

Cenazede milli futbolcu Arda Turan, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Fenerbahçe Kulübünün eski yöneticisi Tahir Kıran ve farklı takımların taraftar gruplarının çelenkleri de bulundu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sefa Kalya Yenibosna İstanbul Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

AHMET:

sefa kimki fb yöneticisi katılcak saçma sapan haberler ve fikirler edinmeyin

Yanıtla3315
kasım:

bu sarsağı maçlardan bilirim cok kötü bir insandı. . mekanı cennet olmasın küfürbaz sefa. . .

Yanıtla407
MUHTEREM:

fener bu işte. . . amigosunun cenazesinde bile yok. . en vefasız takım fenerasyon. . şikeci fener, tüpçüden torpilli hakemlerin hepsi fenerli zaten hakemden torpilli. . fenerin istemediği hakemi fenerin maçına vermiyorlar. . tahkim kurulun toptan fenerli.

Yanıtla2618
ultrAslanMobil-ANDROID:

hey gfb ve fb taraftari ultrAslana laf sokarsiniz bide bakin görün vefasizligi fb yönetim ve futbolculari neredeee

Yanıtla632
vatandaş:

Ne kötü bir son.o kadar bağır çağır.tezahürat et.kimse seni son yolculuğuna uğramasın. Ha.

Yanıtla036
Başkentli06:

Sefa kim ? ülkeye futbola ne faydası olmuş vatan için ne yapmış bu ülkede haber değeri taşımayan yeni bir haber daha vefasızlıkmı şehit evlerine bakın...

Yanıtla727
Adınızı Yazın:

yaziklar olsun. . yönetimden ve oyunculardan da bazilari gelmeliydi. . . . yakismadi bu fenerbahceye

Yanıtla326
Seçkin:

O kadar cahil ve boşsunuz ki güluüyorum sizlere Sefa Kalya şike sürecinde bir kez olsun başkanın yanında olmadı hiç bir zaman destek olmadı. Durum böyle iken Aziz Yıldırımın cenazeye gitmesi beklemek kadar saçma birşey olamaz çok garipsiniz insanoğlu. Hiçbir şey bilmezsiniz ama herşeye yorum yaparsınız.

Yanıtla1313
Mersinli:

Bizzat tanışmışlığım olan bir insandı adam gibi bir adamdı, mekanı cennet olsun ama fb kulübünün yaptığı saygısızlıktır takımın gerçek sahibi taraftarlardır ve bu taraftarların liderlerinden birisi ömrünü fenerbahçe''ye adamış birisi vefat ediyor ne başkan ne yönetici nede topçu bu merasimde bulunmuyor yazıklar olsun

Yanıtla026
Kartal:

Fener kadar kaypak takım yoktur taraftarda kulüpte kaypaktır ve gıcıktır bunu herkes bilir vefasızlıktan başka hiç birşey değil

Yanıtla1015
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title