Haberler

Fenerbahçe derbisinden önce deprem! Galatasaray'da futbolcuları yıkan karar

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'da gerçekleştirilen genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen yönetimin, onaya sunduğu bütçe talebi de reddedildi. 30 Nisan'a kadar yapılacak ödemeler durduruldu. Pazar günü Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine özel prim koyulmayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile önemli bir derbi mücadelesine çıkacak. Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen yönetimin, onaya sunduğu bütçe talebi de reddedilince eller kollar bağlandı.

Fenerbahçe derbisi öncesi deprem! Galatasaray'da futbolcuları yıkan karar

PRİM YOK

Sabah'ta yer alan habere göre; 30 Nisan'a kadar yapılacak ödemeler durdurulurken Fenerbahçe derbisine özel prim de koyulmayacak. Dev maçın önemini bilen teknik direktör Domenec Torrent ise cumartesi akşamı takımını Florya'da kampa alacak.

Fenerbahçe derbisi öncesi deprem! Galatasaray'da futbolcuları yıkan karar

Kaynak: Spor

Domenec Torrent Burak Elmas Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

mahmut mardinli mardinli:

galatasaraylıyım ama takımdan umutsuzum, fener zaten güçlü bir takım değil 5 para etmez düzeydeler şu an, ama GS için bir anlam ifade etmeyen bir maç olacağından fenerin kazanma ihtimali yüksek.. maalesef.

Yanıtla7729
burakk:

Beş para etmez lafını iade ederim. Saygılı ol. Pazar günü evire çevire yenileceğinizin mazeretini yapma. Fener hiç olmazsa artık futbol oynuyor ..Ya siz? Seçimler yapmakla meşgulsünüz. İşine bak!

1314
Kürşat Barka:

Yazık senin kafana çok üzüldüm bir an evvel tedavi olmanı öneririm aksi halde kendine ve Türk futboluna zararlı bir birey olarak hayatını idam ettirmek zorunda kalacaksın.umarım tez vakit o içi su dolu beyinden kurtulursun Mahmut Mardinli.

02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title