Haberler

Fenerbahçe derbisini kaçıracak mı? Sakatlanan Icardi'nin ne kadar sahalardan uzak kalacağı belli oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi'nin sakatlığına dair açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, Icardi'nin sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini bildirdi. 3-4 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe derbisini kaçırması bekleniyor.

Galatasaray, 5-1 kazanılan Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

ICARDI'DE SON DURUM

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi'nin tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

NASIL SAKATLANDI?

Metehan'dan gelen pası takım arkadaşlarına iletmek isterken kendisini zorlayan Icardi, sakatlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından oyuna devam edemeyen Arjantinli golcü, yerini 25. dakikada Michy Batshuayi'ye bıraktı.

3-4 HAFTA YOK

Mauro Icardi'nin 3-4 hafta sahalardan uzak kalması ve Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisini kaçırması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Adana Demirspor Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Sağlık Spor Süper Lig Futbol Sağlık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Yasar Unal:

Genelde FB'nin başına gelirdi bu talihsizlikler rakibi gibi her alanda ballı bir takım olmadığı için. Ama İcardi ister olsun ister olmasın FB mevcut haliyle GS'ı ve kıskanç, kompleks ve dolayısıyla kibir abidesi antrenörünü hezimete uğratacak güce ve potansiyele sahiptir.

Yanıtla3135
İsa Hizarcı:

Hassssr

00
Orhan Karakisla:

tüh yazık oldu büyükekşi olsa fener maçını ertelerdi ne olacak şimdi

Yanıtla2042
Tandogan Dogan:

vah vah cok yazik olmus

Yanıtla1434
ilker oymak:

İKARDİM ????

Yanıtla125
Ünsal Erol:

Parasını alınca iyileşir derbiye de yetişir merak etmeyin

Yanıtla116
Emrah Emir:

Kadıköy'de yaşayacakları hezimetin bahanesini buldular.

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title