Haberler

Fenerbahçe detayı çok konuşulur! Mauro Icardi'den dikkat çeken paylaşım

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Fenerbahçe forması giyen ancak Galatasaray'ı tutan minik bir futbolseverin fotoğrafını paylaştı. Icardi, "Duyguların gerçek gücü kalptedir, gördükleriniz değil, gerçek renklerin ötesindedir. Doğum günün kutlu olsun küçük aslan, hayatında en iyisini dilerim" ifadelerini kullandı. Arjantinli yıldız, paylaşımda kendisiyle özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısını kullandı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, çarpıcı bir paylaşıma imza attı. Paylaşımdaki Fenerbahçe detayı dikkat çekti.

FENERBAHÇE FORMASI GİYEN ÇOCUĞUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Mauro Icardi, üzerinde Fenerbahçe forması olmasına rağmen tuttuğu takımın Galatasaray olduğunu söyleyen minik bir futbolseveri paylaştı ve doğum gününü kutladı. Yıldız futbolcu, "Duyguların gerçek gücü kalptedir, gördükleriniz değil, gerçek renklerin ötesindedir. Doğum günün kutlu olsun küçük aslan, hayatında en iyisini dilerim" ifadelerini kullandı. Arjantinli golcü paylaşımında kendisiyle özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısını da kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Medya Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Karaşal:

Aile baskısı ile evlenmek gibi bişey.

Yanıtla826
Ser_hat:

Braww çocuğa

Yanıtla720
Yorumların Efendisi:

İcardi nin dikkat çeken paylaşımında Ali Koç resminin ne alakası var. Fenerbahçe demek Ali Koç mu demek? Yada bu dikkat çeken paylaşımları Ali Koç mu yaptırıyor?

Yanıtla219
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title