Haberler

Fenerbahçe, Edinson Cavani'yi kadrosuna katıyor! Menajeri İstanbul'da

Güncelleme:
Abone Ol

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Edinson Cavani ile ilgileniyor. Son olarak Manchester United forması giyen Uruguaylı golcünün aynı zamanda menajeri olan abisi Walter, İstanbul'a geldi.

Forvet hattında, Serdar Dursun, Enner Valencia ve Mergim Berisha gibi isimlere sahip olan sarı lacivertli kulüp, yeni bir golcü istiyor. Bu kapsamda arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Uruguaylı yıldız Edinson Cavani ile ilgilenmeye başladı.

MENAJERİ İSTANBUL'DA

FM Del Sol Radyo'nun haberine göre, bonservisi elinde olan Uruguaylı golcü Edinson Cavani'nin abisi ve menajeri Walter Guglielmone, İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle görüşme gerçekleştirdi. Bonservisi elinde olan Uruguaylı yıldızı ikna etmek için yıllık maaşın yanında imza parası formülü hayata geçirilecek.

Fenerbahçe, Edinson Cavani'yi kadrosuna katıyor! Menajeri İstanbul'da

7 YIL PSG'DE OYNADI

Uruguay'ın Danubio U19 takımında yetişen Edinson Cavani, 2006 yılında A Takım'a yükseldi. 1 yıllık performansıyla kısa sürede dikkat çekmeyi başaran Cavani, 5 milyon euroya İtalyan ekibi Palermo'ya transfer oldu. 2011 yılında ise 12 milyon euro ödenerek Napoli'nin yolunu tuttu. Napoli'de gösterdiği performansla yıldızı parlayan Cavani, 64.50 milyon euro bonservis bedeliyle Fransız devi PSG'nin kadrosuna katıldı. 7 yıl boyunca PSG forması giyen golcü oyuncu, 2020 yılında bedelsiz olarak Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer oldu. 2 yıl United forması giyen oyuncu sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte serbest kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Edinson Cavani Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Mehmet Vatandaş:

35 yaşındaki futbola,paraya doymuş emekli adayları değil Arda Güler gibi yıldız adayları lazım Türk Futboluna

Yanıtla332
Qwe Qwe:

Gelsin emekliliğin keyfini çıkarsin. Avrupa da hicbiryerde bizde alacağı paraları alamaz. Hem tatil hem spor hem iş. 2 sene keyfini yapar gider. Türk futbolu Arap futboluna dönüşüyor.

Yanıtla1020
Esat Yavuz:

Bir GS li olarak isterim gelmesini. Çok para verilmeden ufak bir bütçeyle Cavanniyi ligimizde izlemek isterim.

Yanıtla721
Emre Guler:

Takımların mali olarak yokları oynadığı bu sezonlarda bu transferler nasıl oluyor anlamıyorum gercekten

Yanıtla47
Esat Yavuz:

Bir GS li olarak isterim gelmesini. Kalite katar ligimize umarım gelir.

Yanıtla56
kadir uzuner:

bunun çocugunu alın daha iyi

Yanıtla23
Rahman Karaeski:

İş yapar superligde

Yanıtla00
Murat ÖREN:

Van Persi hayaller tam tersi...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title