Haberler

Fenerbahçe efsanesi Alex: Ali Koç çağrırsa takımın başına geçerim

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, Merve Toy'un Instagram hesabına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğe yeşil ışık yakan Alex, Ali Koç'un uygun görmesi halinde Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, sarı lacivertlilerin eski tercümanı Samet Güzel ile Merve Toy'un Instagram hesabında üzerinden yapılan yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Futbol kariyerine teknik direktör olarak devam etme niyetinde olduğu bilinen Alex, bu konuda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a mesaj yolladı.

Fenerbahçe efsanesi Alex: Ali Koç çağrırsa takımın başına geçerim

"FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRMAK İSTERİM"

Instagram'dan gerçekleştirilen üçlü yayında Fenerbahçe efsanesi, Merve Toy'un "Teknik direktörlük lisansını aldığında yakın gelecekte Fenerbahçe'de çalışma hayali kuruyor musun?" sorusuna "Yönetim ve başkan çağırırsa Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak isterim." yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Instagram Merve Toy Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

İSMAİL ONUR FENERBAHÇE TARAFTARI:

ALEX DE SOUZA NIN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLARAK ACİLEN ÇAĞRILSIN.

Yanıtla31
fenerbahçe:

gel kral

Yanıtla21
bence:

oyuncu teknik direktör olarak alın. her maç son 15 dakika son 10 dakika bile girse oyuna, 34 maçta lig sonuna kadar en az 10 gol atar bence

Yanıtla03
Baba:

Oyuncu olarak verdiği katkının yarısını bile vereğini bilsem hemen gelsin derim.

Yanıtla03
adalet:

Alex olsun ne olursa olsun önemli değil. Ona güveniyorum.

Yanıtla02
Kadirlili Aydın:

Önce alt yapıda bir başlayıp 2 senede A takımda yardımci hocalık yapsın Fenerbahçe staj yeri değil Löw bile çok iyi olmasına rağmen rahmetli bir gazeteci tarafından kasten stajer diyerek kumpas ile yollanmıştı.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title