Haberler

Fenerbahçe, Ekvadorlu Orta Saha Oyuncusu Junior Sornoza'yı Kadrosuna Katmak İstiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Fluminense'nin 24 yaşındaki Ekvadorlu orta saha oyuncusu Junior Sornoza ile ilgileniyor.

Giuliano ve Josef de Souza'nın takımdan ayrılmasının ardından orta saha arayışlarına hız veren Fenerbahçe'nin, Ekvadorlu futbolcu Junior Sornoza için görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı.

FLUMINENSE İLE TEMASA GEÇİLDİ

Brezilya basınından Netflu'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, 24 yaşındaki Ekvadorlu orta saha oyuncusu Junior Sornoza'nın transferi için Fluminense ile temasa geçti.

23 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİST

Independiente'den Fluminense'ye 2017 yılında 1.7 milyon euroya transfer olan Junior Sornoza, bu sezon Brezilya Ligi'nde 23 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Fluminense Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

İSYANKAR-FBLİ:

23 MAÇTA 1 GOL VE 2 ASİST YAPMIŞSA SÜPER OYUNCU. . . . 34. HAFTA DÜŞÜNEMİYORUM :))))

Yanıtla01
ADIM NAME:

NE GEREKSIZ BIR FUTBOLCU . . ALLAH AKIL FİKİR VERSİN FENERBAHÇEYE

Yanıtla00
Turgutt:

FB de satılan futbolcular ne kadar doğru ise , yapılan yeni transferlerde okadar yanlış. Zaten alınan neticelerde gözler önünde . . . değişen bir yok. . .

Yanıtla00
FB:

10 NUMARA ELJİF VAR ORTAda ferdi barış ekici salih var değerlendirin . . . sağlam defans alın reyesin yanına 2 tane . . . ayew islam freyi kesin oynatın bu üçlü süper olur söliyimde. . . . illa 10 numara alacaksanız biraz paraya kıyında güzel alın :::)))

Yanıtla00
angela:

bu kim la

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title