Haberler

Fenerbahçe, Emre Mor'un sözleşmesini uzatıp Eyüpspor'a kiraladı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Emre Mor'un 2025'te sona erecek sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatıp Eyüpspor'a kiraladı. Sarı-lacivertliler, Emre Mor'u 2022 yazında Fatih Karagümrük'ten kadrosuna katmıştı.

Süper Lig devi Fenerbahçe, genç yıldız Emre Mor'un 2025'te bitecek sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatıldığını TFF'ye bildirdi.

Fenerbahçe, sözleşme uzatmasının ardından Eyüpspor'a kiralık olarak gönderdiğini duyurdu. Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Emre Mor, kiralık olarak Eyüpspor Kulübü'ne transfer olmuştur. Oyuncumuza sakatlıktan uzak bir sezon diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Emre Mor'un sözleşmesini uzatıp Eyüpspor'a kiraladı

Sarı-lacivertliler, Emre Mor'u 2022 yazında Fatih Karagümrük'ten kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe forması altında 49 maçta sahaya çıkan Emre Mor, 6 gol attı ve 5 asist yaptı.

Fenerbahçe, Emre Mor'un sözleşmesini uzatıp Eyüpspor'a kiraladı

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Fenerbahçe Emre Mor Eyüpspor Emre Mor Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Casus:

FB oyuncunun FB ye gol atmasını engellemek için önce anlaşma yapıyor sonra kiralıyor!

Yanıtla2617
Mehmet Deniz:

GS hükümet ve TFF ile isini halederken Fener bu yolu deniyor ne yapsın kolay mi?

01
Sertaç şahin:

Gol atmasını engellemek istese idi sözleşmesine fb karşı oynayamaz diye bir şart koyardı olur biterdi niye sözleşme uzatıp boş yere para versin işin kolayı var iken işi uzatsın ki mantık olarak

01
NediyonDegisik:

Emre mor kendini bitirdi kardesim. net goruntusu ile belli oluyor anlam veremiyorum onca ugrasip tepeye kadar cikip dibe dusmek bu kadar kolay olmamali kim bilir ne oldu

Yanıtla338
Murat Türedi:

Sakatlık olabilir mi

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title