Haberler

Fenerbahçe Eskişehir'de

Abone Ol

Eskişehirspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı finali maçı için Eskişehir'e gelen Fenerbahçe kafilesi taraftarların coşkusuyla karşılandı.

Eskişehirspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı finali maçı için Eskişehir'e gelen Fenerbahçe kafilesi taraftarların coşkusuyla karşılandı.

Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Havaalanı'na özel bir uçakla gelen sarı-lacivertli takımı taraftarları yalnız bırakmadı. Polis kordonu arkasında toplanan taraftarlar, takımlarına tezahüratta bulundular. Havaalanı çıkışında teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcular tarafından ilgi gören 7 yaşındaki Melih Şimşek özel formasını imzalatırken, sarı-lacivertli takım havaalanının ardından taraftarların tezahüratları eşliğinde otelde kampa girdi.

Bu akşam 21.15'de Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma için şehre gelen sarı-lacivertli takımın kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian, Krasic, Sezer Öztürk, Stoch, Webo, Beykan Şimşek, Semih Şentürk" - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Üniversitesi Türkiye Kupası Eskişehirspor Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title