Haberler

Gaziantepspor Mağlubiyetini Hakeme Yükledi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantepspor'un Teknik Direktörü, "Hakemin verdiği yanlış kararlar oyun düzenimizi sahaya yansıtmamızı engelledi." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, hakem İlker Meral'in yanlış kararlarının oyun düzenlerini sahaya yansıtmalarını engellediğini ileri sürdü.

Uygun, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, takım olarak belli dönemler haricinde çok iyi oynayamadıklarını belirterek, "Hakemin de verdiği yanlış kararlar oyun düzenimizi sahaya yansıtmamızı engelledi. İyi oynadığımız dakikalar vardı. Bireysel hatalardan gol yedik. Bunun önlemini almamız lazım" dedi.

Fenerbahçe maçından önce çok iyi bir ivme yakaladıklarını aktaran Bülent Uygun, "Bu maçtan puanlar bekliyorduk ama olmadı. Sivasspor maçına odaklanıp, tekrar taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" diye konuştu.

Hakemin yönetimiyle ilgili bir soru üzerine Uygun, şunları söyledi:

"Hakem, ilk 15 dakika, rakibe dokunduğunuz zaman hemen faul verdi. İlk golde Şenol'un ayağına darbe var, onu geçtim gol de ofsayttı. Zaten belli ritmi yakalamak için doğru yönetimin, korakor bir adalet olması lazım. O adaleti de maalesef göremedik. Ben aylarca 11 kilometre koşması için futbolcuları çalıştırıyorum, 11 kilometreyi zor koşuyor. Hakem de 11 kilometre koşuyor. Hakemin 11 kilometre koşmaya ihtiyacı yok. Koşmana gerek yok, ama İlker Meral gibi de hiç koşmama olmaz. Doğru yerde doğru zamanda izleyip, doğru karar vermek önemli olan."

Gaziantepsporlu futbolcu Orhan Gülle ise maça iyi başlayamadıklarını, 1-0'dan sonra çok top kaybı yaptıklarını belirterek, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Mustafa Durak da galibiyet için İstanbul'a geldiklerini, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Bülent Uygun İlker Meral Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title