Haberler

Fenerbahçe hazırlık maçında Hertha Berlin'e 2-1 yenildi

Güncelleme:
Abone Ol

Hartberg Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe rakibi Hertha Berlin'e 2-1 yenildi. Maçta Fenerbahçe'nin golünü 82. dakikada Allahyar atarken, Hertha Berlin'e galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Daishawn Redan ve 81. dakikada Vedad Ibisevic kaydetti.

Fenerbahçe, 2019/2020 sezonu öncesi 4. hazırlık maçına Avusturya'da Hertha Berlin karşısında çıktı. Sarı Lacivertliler maç boyunca yakaladığı fırsatların çoğunu değerlendiremezken Hertha Berlin ise az sayıda pozisyonundan iki gol çıkardı ve mücadeleden Almanlar 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe'de Allahyar tek golün sahibi olurken genç oyuncu Sarı Lacivertli formayla ilk kez ağları bulmuş oldu.

BİR SONRAKİ RAKİP BAYERN MÜNİH

Fenerbahçe bundan önce oynadığı hazırlık maçlarında Boluspor ve Bursaspor'u 2-0 ile geçerken, Alman ekibi Wolfsburg ile 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe bir sonraki hazırlık maçını 10 Temmuz tarihinde Audi Kupası'nda Bayern Münih ile yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Hertha Bsc Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

ALİ KOÇ VİZYONU ÇÖPLERİ TOPLAMAK:

Bu Fenerbahçe mi şampiyon olacak güldürmeyin beni. kruse daha kaleyi tutturamıyor. Bir de iyi transfer diyorlar. 3 şut çekti 2 maçta kaleyi bulmadı şutları. Murat Sağlam, Muriç dışındaki transferlerin hepsi çöp. Ali Koç''un vizyonunu hakikaten anlayamamışız !

Yanıtla622
bu sene de umut yok:

muriçte çöp kardeşim adam koşamıyor daha tekniği de zayıf ersun zaten boş bir adam hazırlık maçı ama değişiklik yapmıyor ferdiye hazırlıkta bile şans verilmiyor boş gene hayal kırıklığı

04
Anka:

bu senede fener aynı olacak belli şimdiden

Yanıtla516
Redsonic:

10 temmuz geceli çok oluyor . Seneye mi demek istediniz acaba :))

Yanıtla416
Mustafa:

İyi takım. . . :)))

Yanıtla33
SEDAT:

Allahyar ve yardımcımız olsun

Yanıtla04
ERTAN:

oooo daha çok varmış. 10 temmuz seneye yani

Yanıtla12
XXXL:

bildiğimiz gibi yani

Yanıtla12
Burak:

10 Temmuzu geçtik , 10 Ağustos olacaktır . Haberi yazarken bi kontrol edin.

Yanıtla02
Turgutt...:

FB Ersunla , Comolli ile bir yere varamaz. . . FB ye nokta transferler lağzım . . . . Bunun dışındaki transferler FB nin şampiyon olmasına katkı sağlamazzz. . .

Yanıtla01
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title