Haberler

Fenerbahçe, Henry Onyekuru için Monaco'ya 4 milyon euro ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Sarı-Lacivertliler, Fransız ekibi Monaco'da kadro dışı bırakılan Henry Onyekuru'nun bonservisi için büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Kanarya'nın Monaco ile 4 milyon euroya el sıkıştığı belirtildi. Son olarak Galatasaray'da forma giyen Nijeryalı kanat oyuncusu ile görüşmeler devam ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Onyekuru'nun transferini çok istiyordu ancak Aslan'da artık bu isim gündemde yok.

Kanarya, Monaco ile Onyekuru için büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İki ekibin 4 milyon euro civarında bir bedele el sıkıştığı belirtildi. Bu paranın iki taksit halinde ödenmesi bekleniyor. Monaco cephesi ikna edildi. Ancak Onyekuru ile yapılan görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe, Henry Onyekuru için Monaco'ya 4 milyon euro ödeyecek

GALATASARAY'I İSTİYORDU

Geçen sezon yarım sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Onyekuru, Sarı-Kırmızılı ekipte kalacağı yönünde açıklamalar yapmıştı. Nijeryalı futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinin 2-3 gün içinde gerçekleşme ihtimali bir hayli kuvvetli görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Halil Kara:

Rodrigues gibi olur :D enayi bu fenerbahçe. geçen sezon sürünüyordu adam sahada biz boşuna mı almıyoruz

Yanıtla1220
nihat göçmez:

yazıklar olsun bu yönetime.utancımdan ne transferlere ne de hazırlık maçlarına ilgi gösteriyorum., inanın bakmıyorum.. gazeteleri bile FB li olduğum halde haberleri okumuyorum. lanet olsun bu takım geçen senedende kötü olacak öyle tahmin ediyorum.ALİ BEY BEN ESKİ FENERBAHÇEMİ İSTİYORUM, LÜTFEN GİT BU KULUBUN BAŞINDAN FB Yİ SEVİYORSAN, YÖNETEMİYORSUN BU TAKIMI.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title