Haberler

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'dan G.Saray maçı sonrası VAR tepkisi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe A Takım İdari Menajeri Volkan Ballı, Ankaragücü maçında yedikleri ilk golden önceki pozisyonla ilgili bir paylaşım yaparak VAR tepkisi gösterdi. Ballı, "Herkese VAR bize YOK" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Futbol A Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

"HERKESE VAR, BİZE YOK"

Ankaragücü karşılaşmasında yedikleri ilk golde Sedat Ağçay'ın elle oynadığı pozisyonu paylaşan Volkan Ballı, "Adaletin olmadığı yerde, haksızlık baş gösterir. Herkese VAR bize YOK. Vicdanlar sızlamamaya devam ediyor!" şeklinde bir mesaj yolladı.

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'dan G.Saray maçı sonrası VAR tepkisi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Ballı Galatasaray Ankaragücü Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

provakatör gazetecilik:

Şikebahçenin en iyi yaptığı şey ağlamak. Ağlama konusunda 5 yıldızsınız.

Yanıtla2827
xxxx:

ağlaya ağlaya şampiyon olan takım gs yıllardır ağlıyorlar haklıyken de haksızkende ağlıyorlar bizim haklı olduğumuzu sende biliyorsun ama işine böyle geliyor. .

1413
realite:

kumpasa şike diyosun hayırdır provakatör gazeteci ne taraftasın

96
FIRTINA 61:

REALİTE: Kumpas olduğu için mi 6222 sayılı yasayı değiştirip tüm şikecileri saldılar. Kumpas olduğu için mi UEFA sizi 3 yıl Avrupa kupalarından men etti? Kumpas olan evraklarla o yüzden mi Trabzonspor''u UEFA''ya şikayet ettiniz? O kumpas dediğiniz evraklarla şikayet ettiğiniz UEFA''dan Trabzonspor aklandı, ama Fenerbahçe şike yapmıştır kararı çıktı. Kumpas olduğu için mi TFF''nu 58. maddeyi değiştirdi?

44
Unutulmaz:

Bu nasıl bir iş dünyanın gözü önünde her hafta hakemler fener bahçeyi doğruyorlar Ama bir gün Allah belanızı verecek buna emin olun yaptıklarınız yanınıza kalmayacak.

Yanıtla1820
galatasaray:

FENER AĞLAMA'' :)

Yanıtla819
fenerli:

Koyu Fener li olarak söylüyorum ben Gs nin kazandığı gibi şampiyonluk istemem olursa da gram sevinmem hata illaki olur ama bu hata falan değil adam bizim gibi ekrandan izliyor ve görüyor ama sesini çıkarmıyor. Olmaz olsun böyle lig de şampiyonluk da.

Yanıtla187
İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ:

Gökhan Töre''nin yaptığı faulden sonra 2. Sarı karttan atılmaması, bariz gol şansı gereği penaltı verilen durumda yüzde yüzlük kırmızı kartın verilmemesi, GS''nin ofsayt nedeniyle iptal edilen golünde topun defans oyuncusundan sekerek ofsaytı bozmasına rağmen golün verilmemesi de GS aleyhine hatalardı. Kuş sürüsü yine işine geldiği gibi cıvıldamaya başladı :D

513
DÜRÜST TAKIMA GEEEL:

HAKSIZ ŞAMPİYONLUKLARI VERECEKSENİZ 1 GAZİANTEPE, 3 TRABZONA 2 BEŞİKTAŞA VERSENE Bİ ZAHMETİŞİKE DEMEK KAYIRMA DEMEK GOOGLE A YAZ FENEV ÇIKAR

510
HAGİ:

NE KADAR KOMİKSİN ADEMİM ELİN ALIYOR TOPU SİZ HALA BURDA KOMİK KOMİK YARUM YAPIYORSUNUZ( İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ )

11
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title