Haberler

Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'a Beşiktaş taraftarından olay beste: Paşa değil artık Prenses

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'a Beşiktaş taraftarından tepki geldi. Taraftarlar, sosyal medyada "Paşa değil artık Prenses Cenk Tosun" bestesiyle Tosun'a tepkilerini dile getirdi.

Süper Lig devi Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamayan Cenk Tosun, Fenerbahçe ile anlşamaya vardı. Yıldız golcünün bu kararına ise siyah-beyazlı taraftarlardan sert bir tepki geldi.

"PAŞA DEĞİL ARTIK PRENSES CENK TOSUN"

Siyah-beyazlı taraftarların, "Paşa değil artık Prenses Cenk Tosun" sözleriyle sosyal medyaya damga vuran o bestesi kısa sürede milyonlarca kez izlendi.

"BAŞKA TAKIMDA FORMA GİYMEM DEMİŞTİ"

Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından akıllara Cenk'in "Başka takımda forma giymem" dediği sözleri geldi. Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden de daha önce transfer teklifleri aldığını itiraf eden Tosun, her zaman bu teklifleri reddederek daha az para verse de siyah-beyazlılarda kalmayı tercih ettiğini söylemişti. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini vurgulayan Cenk, "Rakip takımlardan da teklif geldi ama ben her zaman daha azına da olsa Beşiktaş'ı tercih ederim. Türkiye'de başka takımda olmaz" demişti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Cenk Tosun Cenk Tosun Fenerbahçe Fenerbahçe Beşiktaş Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Ali Uzun:

Beşiktaş kal dedi de, Cenk Tosun mu kalmadı? Kontrat uzatmadılar görüşme yapmadılar, Ne yapsın adam, Etimesgut’a mı gitsin

Yanıtla9100
Mehmet Acıoğlu:

500 bin Euro daha önemli demiş

93
Hamit Gündoğdu:

Ben Beşiktaşlıyim ama bu tavrı hiç uygun bulmadım.. Cenk temiz bir futbolcudur.. Beşiktaş ta zirve yapmış ve Beşiktaş'a kazanç sağlayıp Avrupa'ya gitmiştir.. başarılı olamamış ve Beşiktaş sahip çıkmıştır.. ve sözleşme bitiminde Fenerbahçe'ye gitmiştir. Beşiktaş'tan çok uzaklara giden cenk'e i zaman ses cikartmayanlar FB nerenize battı..ben bunları yeminle bir Beşiktaşlı olarak yazıyorum.

Yanıtla756
Emin Alıç:

Saatten hızlı dönen taraftara ne denir?

Yanıtla1045
milliyetci:

peki taraftan hızlı dönen futbolcuya ne denir ?

3015
Kerim AYDOĞAN:

Bjk taraftarı

1123
Muhammed Ertan:

Arkadas herkesin gecindirmekle sorumlu olduğu ailesi var , ben Bjk liyim , Bjk teklif yapmamış ne yapsın bu adam , gecinmek icin başka teklifleri değerlendirmek zorunda, ezeli rakip teklif yapmış teklifi de kabul etmiş, Fazla abartmamak lazim

Yanıtla541
Hasann hasann:

Hala şunu anlayamıyoruz taraftarlar olarak. Bunlar profesyonel futbolcu, başka takımda oynamak kadar doğal ne olabilir, dünya kadar para kazandırdı Beşiktaş'a ne çabuk unuttunuz, şimdi hain mi oldu

Yanıtla331
Cafer Bostancı:

ahulan para

Yanıtla207
bulent sayilgan:

Gercek bir Besiktasli Cenk Tosun icin boyle seyler yazmaz . Ayip spor ahlakina uymuyor . Eger yargiliyacaksiniz yonetimi yargilayin . Bunca zaman gecmis yonetim Cenk Tosuna bir teklif bile sunmamis . Profesyonel bir sporcu sonucta . Fenerbahce teklifini yapmis oda kabul etmis .sizler daha iyi bir maas karsiligi is yerinizi degistirmezmisiniz ?

Yanıtla213
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title