Haberler

Fenerbahçe, Joao Pedro'nun sözleşmesini feshetti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de Miguel Crespo'nun ardından bir isimle daha yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli takım, teknik direktör Jose Mourinho'nun planları arasında yer alamayan Brezilyalı futbolcu Joao Pedro'nun sözleşmesini feshetti. Tecrübeli forvetin İtalya Serie B ekibi Salernitana'ya transferi başkan Danilo Iervolino'nun istifa etmesi sebebiyle iptal olmuştu.

Fenerbahçe, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve İtalya Seri B takımlarından Salernitana'ya transferi iptal olan Brezilyalı futbolcu Joao Pedro ile yollarını ayırdı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi feshedilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe, Joao Pedro'nun sözleşmesini feshetti

TRANSFERİ İPTAL OLDU

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Joao Pedro için İtalya Serie B ekibi Salernitana ile anlaşma sağlanmıştı. Pedro'nun da görüşmelere başladığı İtalyan ekibinde başkan Danilo Iervolino'nun istifa etmesinin ardından tüm transfer görüşmeleri iptal edilmiş, Brezilyalı futbolcunun transferi de gerçekleşmemişti.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin 2022 yazında Cagliari'den 4.7 milyon euroya kadrosuna kattığı Joao Pedro, geçen sezon da kiralık olarak Gremio'ya gitmişti. Sarı lacivertli takımın formasını 28 kez terleten Pedro, 5 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Miguel Crespo Joao Pereira Salernitana Fenerbahçe Fenerbahçe Joao Pedro İtalya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Sebahattin Yakar:

kovulma sırası moringoda

Yanıtla721
Orhan Karakisla:

çok beklersin fenere dünya capinda bir hoca geldi cok rahatsiz oldunuz gucunuz yetmez duzeni bozmaya

88
Sebahattin Yakar:

slra moringoda.

Yanıtla917
O Z:

Normal birşey. Şampiyonlar liginde oynamiyan takım biraz kadroyu daraltmalı.

Yanıtla212
Emir önder:

ne umutlarla gelmisti

Yanıtla112
osman Öztürk:

Bi dönüm bostan yan gel petro yaptı ve milyon avroları kaptı gidiyor.Bu transferleri kim yapıyor çok merak ediyorum.Hep tekaütlerin maçını seyrediyor galiba.

Yanıtla01
Turan Saygılı:

para çok ödeyin parasını gönderin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title