Haberler

Fenerbahçe, Kayserispor'a 2-1 Yenildi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda evinde karşılaştığı Kayserispor'a 2-1 yenildi ve gruplara puansız başladı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Fenerbahçe, yedek ağırlıklı kadrosuyla Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Kayserispor'u konuk etti. Kayserispor maçı 2-1 kazandı.

GOLLER CANER, TURGUT DOĞAN VE SIMIC'TEN

Fenerbahçe'nin mücadeledeki golünü 31. dakikada genç Caner Koca kaydederken, Kayserispor'un golleri ise 39. dakikada Turgut Doğan Şahin ve 89. dakikada Simic'ten geldi.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşacak. Kayserispor ise ikinci maçını Altınordu ile oynayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Türkiye Kupası Kayserispor Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

talas:

bravo kayseri kadikoyde husran

Yanıtla111
t.s:

hakemlerden yardım alamadı ne yapsın

Yanıtla07
Fenerist:

yeter be arkadaş Kayseriyide yenemeyeceksen kimi yenecen Yeter AZİZ Yeter

Yanıtla07
kamilm@m.m:

La kes elensek daha iyi gereksiz bir kupa

30
tarkaan:

hayret nasil olduda hakem kayseriye kirmizi kart vermedi penaltiyida unuttu galiba hayret

Yanıtla07
kimene:

sarı kırmızı formanın uğuru olsa gerek fenere

Yanıtla06
bayx:

bu kupa zaten devamlı şampiyonluğa oynayan ligi ilk 2 de bitiren fb için angaryadır, bu kupa fb için bir araçtır(bir kaç futbolcu deneme), ama diğer takımlar için(gs, bjk, ts) amaçtır, bjk bu kupa uğruna şike bile yapmıştır. . . fb ceza almayacağını bilse, tamamen u21 le çıkacak, ama konu fb olunca buna bile müsaade edilmiyor. . . fb de gizlice protesto ederek , büyük takımlara yıllardır(10 yıldır)vermediği, kadıköyde yenilme fırsatını , küçük 2. lig takımlarına veriyor(aslında burda ironi var, sözdebüyük takımlara 2. lig takımları kadar olmadınız denmek isteniyor, anlayana)

Yanıtla51
reis:

aşağıda bayx güzel yazmış, fb için bu kupa angaryadır, 90 artı 4 de h. ali nin ofsayt olmayan golünü hakemler yine iptal etti, (dikkat edin yüzde 50 lik tüm flu pozisyonlar fb aleyhine işliyor), fb hiç sesini bile çıkarmadı. . . fb aslında bu kupaya hiç çıkmayack ama yayıncı kuruluş darılır diye bir kaç maça çıkıyor. .

Yanıtla31
yzb:

Forvetler bu sene kış uykusuna yatmış, forvetler gol atmadan takım galip gelemez. . . . . . . .

Yanıtla12
civarecep:

her zaman söyluyorum fb lakayıtlık disiplinsizlik ukalalık diz boyu bu şerefli forma bazılarna büyük geliyor hepsi sil baştan gönderilmeli

Yanıtla11
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title