Haberler

Fenerbahçe Kulübü'nün Kongresi

Abone Ol

Yamen Uzun, başkan adaylığından çekildi Başkan adayı Aydınlar, salonun girişinde ekibiyle üyeleri karşıladı

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Yamen Uzun, oy kullanma işlemi devam ederken adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, genel kurul divan başkanı Vefa Küçük, Yamen Uzun'un divan başkanlığına verdiği dilekçe ile başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

Divan başkanlığına verdiği dilekçeyi okumak için kürsüye gelen Yamen Uzun, karşılıklı sağlıklı iletişim kurulamaması nedeniyle oluşan teknik problemlerden ötürü sandıklarda adaylık isminin konulamadığını belirterek, "Bu nedenle başkan adaylığımı sonlandırma gereği duydum. Bana oy verme niyetinde olan herkesten özür diliyorum" dedi.

Oy verme işleminden 1,5 saat sonra başkanlık oy pusulalarını salona getiren Yamen Uzun'un pusulaları, sandıklara dağıtıldıktan yaklaşık 20 dakika sonra diğer aday Mehmet Ali Aydınlar'ın oy pusulasıyla aynı renkte olduğu için kaldırılmıştı.

Aydınlar, salonun girişinde üyeleri karşıladı

Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi, Ülker Sports Arena'nın girişinde kongre üyelerini karşıladı.

Salonda oyunu kullandıktan sonra girişteki yürüyen merdivenlerin önüne giden Aydınlar, ekibiyle üyeleri karşılayıp, sohbet etti.

Salonun içinde de tribünlerin önünde başkan Aziz Yıldırım üyeleri karşılamaya devam ederken, yönetim kurulu listesindeki isimlerden Mahmut Uslu ve Nihat Özbağı da başkanın yan tarafında salona gelen üyeleri karşıladı.

Ali Koç : "Camiamıza hayırlı uğurlu olsun"

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Ali Koç, öğleden sonra salona gelerek oyunu kullandı.

Kongrede büyük ilgi gören Koç, üyelerle fotoğraf çektirip, sohbet etti. Koç, yaptığı açıklamada, "Güzel bir kongre oluyor. Kim kazanırsa kazansın camiamız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kongreden notlar

Eski genelkurmay başkanlarından emekli Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, oyuncu Kadir İnanır, tiyatrocu Selçuk Yöntem, şarkıcı Adnan Şenşes,  Ankaragücü Kulübü'nün eski başkanı Cemal Aydın da kongrede oy kullandı.

Bu arada, kongreye dedesiyle birlikte gelen 4 yaşındaki Kerem, dedesini kaybedince divan başkanlığına getirildi. Salonda Kerem'in divan başkanlığına getirildiği, dedesinin gelip alması yönünde anons yapıldı. Anonstan sonra kimse gelmeyince kongre divan başkanı Vefa Küçük, "Bu küçük yavruyu alan olmazsa biz divan olarak kendisini evlat edineceğiz. İlerde Fenerbahçe'ye başkan olarak yetiştireceğiz" diye espri yaptı. Daha sonra Kerem'in, dedesine teslim edildiği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Ali Aydınlar Yamen Uzun Ali Koç Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title