Haberler

Fenerbahçe, Mourinho'nun eski öğrencisi için 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Güncelleme:
Abone Ol

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda görmek istediği ve transferi için bizzat devreye girdiği Mason Greenwood için 30 milyon euroyu gözden çıkardı. Manchester United'ın kapıyı 35 milyon eurodan açtığı 22 yaşındaki İngiliz yıldız için Lazio'nun yanı sıra Marsilya ve Valencia da devrede.

Takımın başına Jose Mourinho'yu getirerek yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın kadroda görmek istediği Mason Greenwood için kesenin ağzını açtı.

MOURINHO BİZZAT DEVREDE

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan haberde; sarı lacivertli ekibin Manchester United forması giyen Mason Greenwood'u transfer etmek için hamle yaptığı kaydedildi. Jose Mourinho'nun İngiliz kanat oyuncusu için bizzat devrede olduğu aktarılırken, Lazio'nun da 22 yaşındaki yıldız için istekli olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Mourinho'nun eski öğrencisi için 30 milyon euroyu gözden çıkardı

30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

İngiliz devi Manchester United'ın Greendwood için kapıyı 35 milyon eurodan açtığı, Fenerbahçe'nin ise bu transfer için 30 milyon Euro gözden çıkardığı iddia edildi. Greenwood için Lazio ve Marsilya'nın 20 milyon euronun üzerinde tekliflerle ManU'nun kapısını çaldığı yazılırken, İspanya LaLiga'dan Valencia'nın da 25 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Mourinho'nun eski öğrencisi için 30 milyon euroyu gözden çıkardı

GEÇEN SEZON GETAFE'YE KİRALANDI

Geçtiğimiz sezonu Getafe'de kiralık olarak geçiren Mason Greenwood, 36 maça çıktı. Greenwood, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik performansla yıldızlaştı. Piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösterilen 22 yaşındaki kanat oyuncusunun Manchester United ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Mason Greenwood Jose Mourinho Fenerbahçe Valencia Marsilya Futbol Lazio Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

İzmarit:

Bu Mour. Ali koçu iyi parçalıyor. Olan Fenerime olucak korkuyorum.

Yanıtla1124
Murat Celik:

borçlanabildiği kadar borçlansın sonuçta şampiyon Galatasaray

3812
Sedat Onat:

Fenerbahçe’nin sonu geliyor, 30 milyon Euro ya topçu alıp şampiyon oldun diyelim geri dönüşü 3 milyon bile değil, nasıl bir yönetim bu arkadaş

Yanıtla1511
şahabettin Ayyıldız:

Sana ne

215
tamer durmaz:

Morinho feneri kekliyor

Yanıtla117
Barış O. B.:

Saçmalamayın!

Yanıtla74
Mehmet ŞaFaK:

milyon Euro lar havada uçuyor, bizim garibanlarda kavgasını yapıyor

Yanıtla07
Hüseyin Güngör:

olmayan parayıda verin nasılsa vergi borcu silinir

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title