Haberler

Fenerbahçe, Max Kruse'ye 3.75 milyon euro tazminat ödeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile Max Kruse, tazminat konusunda el sıkışmıştı. Buna göre sarı-lacivertlilerin 7.5 milyon euro değil, yaklaşık 3.75 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Anlaşma sağlanması için iki tarafın da kendince nedenleri var.

FIFA, Max Kruse'yi Fenerbahçe'ye açtığı 7.5 milyon euroluk tazminat davasında haklı bulmuştu. Sarı-lacivertliler de Alman yıldıza karşı 18 milyon euroluk dava açmış, yönetim cephesinden gelen açıklamalarda kazananın kendileri olacağı vurgulanmıştı.

Ancak önceki gün taraflar tazminat konusunda el sıkıştı. Buna göre Kruse, 7.5 milyon euro yerine bu rakamın yarısına, yaklaşık 3.75 milyon euroya "Evet dedi. Alman oyuncunun bunu kabul etmesindeki en önemli neden, Fenerbahçe'nin yapacağı itirazlarla davanın fazlasıyla uzama ihtimali. Kruse bu nedenle daha az bir rakam olmasına rağmen sarı-lacivertliler ile el sıkıştı. Fenerbahçe cephesinin orta yolu bulma girişimlerinde iki önemli neden vardı.

TRANSFER YASAĞI ENDİŞESİ VAR

İlki; yaklaşık 3.75 milyon euronun kulübün kasasında kalacak olması. Dava uzasa bile önümüzdeki yıllarda faizlerle 7.5 milyon eurodan daha fazla bir ödeme yapılması gerekebilirdi.

Yönetimin anlaşmayı tercih etmesinin bir diğer sebebinin ise transfer yasağı gelme ihtimali olduğu öğrenildi. Bunun hem kadro planlamasına hem de kulübün prestijine büyük bir darbe vuracağını düşünen Sarı-Lacivertliler, sorunu kısa süre içerisinde çözme yolunu tercih etti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Max Kruse Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Bırt:

Eeee sayın fenevli kardeşlerim, sezon başı ekranlar önünde fenev için yapmış olduğunuz bağışları anlaşılan Kruse o disko bu disko hatunlarla yiyecek zaaaaaaaa :S asdqwdasd

Yanıtla723
ALLAHINI SEVERSEN BÖYLE YORUM YAPMA:

KERİZLERİN ZORUNA GİDECEK ZUSHADUASHDU

05
1907:

Bizim zorumuza değil ama siz Osman Çelebiler in hoşuna gitmiş bizim yaprağımız

10
adil ol:

fenerbahceden 5 kuruş alamaz haber kaynağı doğrulamıyor

Yanıtla73
AA:

SEN ÖYLE SAN , AVRUPALILAR HERŞEYİ HESAP EDER, HELE ALMANLAR ÇATIR ÇATIR ALIR, FENER KUZU KUZU O PARAYI ÖDERRR. . . . HEMDE TAZMİNATIYLA. . . . . . . . . .

02
HANİ:

Hani Aziz YILDIRIM FB yi batırıyorduya, hani sözüm ona FB li spor yazarları Aziz YILDIRIM FB yi kötü yönetiyor diyorduya, hani bütn kamu oyu birlik olup bütün branşlarda kafaya oynayan ve özellikle Futbol takımı ve hocası için, zevksiz ve defansif oynuyor oynatıyor diyorlardıya, bunu derken ençok, , GOL, ŞUT, PAS yapan En az gol yiyen takımını görmüyorlardıya, nerdesiniz beyler, FB iyi yönetiliyor, Bütün branşlarda özellikle Futbol takımı kafaya oynuyor diyebiliyormusunuz. Eserinizle övünüyormusunuz. . . .

Yanıtla16
eyo:

Aziz Yıldırım Candır, Adamın Hasıdır. Fenerin Aziz Yıldırım zamanında yıllarca en kötü lig derecesi ikincilik olmuştur.

11
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hahahahaa ağlayın lan gevşekler ağlayın dar ağacında olsak bile tek eğlence fenevbahçe hahahahaa

Yanıtla23
depocu:

Max Kruse Acunun O SeS Türkiye''ye çıkarttığı Futbolcu değilmiydi? Yılbaşı Gecesiydi sanırsam. .

Yanıtla13
Gsli oldum:

Fenerbachce aziz yildirimi sati ben gsli oldum

Yanıtla04
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title