Haberler

Fenerbahçe, Nabil Dirar ve Kameni'ye Kulüp Arıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, takımda düşünülmeyen Kameni ve Dirar'a kulüp bakıyor.

Teknik direktör Phillip Cocu'nun kadroda düşünmediği Carlos Kameni ve Nabil Dirar için, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli kulüp arıyor.

DİRAR İÇİN TOULOUSE İDDİASI

Kameni'ye Fransa'dan Auxerre'in talip olduğu iddia edilirken, Dirar için de yine Fransız kulübü Toulouse'nin devrede olduğu belirtiliyor. Carlos Kameni ve Nabil Dirar'ın takımdan gönderilmesinde en büyük etkenin aldıkları maaş olduğu iddia edildi.

COMOLLİ MESAJ GÖNDERDİ

Phillip Cocu tarafından kadroda düşünülmeyen oyunculara, sportif direktör Comolli'den "Kendinize kulüp bulun" mesajı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

CESUR YÜREK:

Kos koca feneri şamar oğlanına çevirdiler, ya Aykut hocayı boşuna harcadılar, alın size yeni yönetim, inşallah iyi olur.

Yanıtla312
Erol salih:

Hoca ile alakasi yok kanat ve orta saha oyunculari sifir hoca cikip oynayacak deyil bu bolgelere gereken transferler yapilmali

Yanıtla28
son samuray:

ali koç gelir gelmez aykutu gönderince aynı teknik direktör sirkülasyonuna gireceğimizin sinyalini verdi. ali koç geldiğinde ''arkadaşlar aykut hoca kalacak. zırt pırt teknik direktör değiştirerek başarı gelmez'' deseydi ozaman farklı bir anlayış geldiğini anlardık ve herkes saygı duyardı. yeni gelen başkanın ilk icraatı teknik direktörü değiştirmekse orada başarı beklenmez.

Yanıtla37
mastique:

her kafadan bir ses cikiyor daha 3 hafta olmus cöpten bi kadroyla adamdan sapkadan tavsan cikarmasini bekliyorsunuz sizi gidi gündelik Fenerbahceliler sizi. . Aykut kocaman Fenerbahceyi korkak futbola alistirdi hala onun ceremesini cekiyoruz ve o adama yeterince zaman verildi ve geregince kalmamasi mantikli bulundu

17
hakanfb:

aziz yıldırımın volkanını da göndermediğiniz sürece şampiyonluk kesin hayaldir bence ali koç bu hususta çok saf çok temiz kalpli

Yanıtla35
FB gerçekleri:

Her yazımda söylüyorum, önce bu Cocu denilen adamın gitmesi gerek, oyunu okuyanıyor, oyuna soktuğu oyuncuların nerede oynayabileceğini dahi çözemiyor, 2 maç sırf bu yanlışlar yüzünden kaybedildi, adam hiç hemde hiçe hiç, eğer bu hocaysa bende ilahiyat prof uyum, futbolu bu kadar bilmeyen 2 nci hoca ile karşılaşıyorum 1 pereria idi bu onuda geçti, yol yakınken önce hocayı yollayın yoksa yönetim dahil hepiniz yolcu olur manşetlere düşersiniz

Yanıtla25
Erol salih:

Hoca deyil arkadaslar kanat orta oyunculari sifir hoca cikip oynayacak deyil bu bolgelere gereken transferler yapilmali

Yanıtla15
MEMET33:

KİM ALACAK? ÜSTÜNE KAÇ PARA VERECEKSİNİZ?MERSİN İDMANYURDU BELKİ ALIR PARASINI VERİRSENİZ.

Yanıtla14
mehmet:

aşk la çalışan aykut hocayi gönder para ile çalışan coco yu getir. zaman yakınken aykut hocayı geri getirin. 3yıl şartlar ne olursa olsun bu takımın başında olsun. fener o zaman ışık verir.

Yanıtla03
fenerli aziz peder:

Reiknik bile bundan iyiydi bre

Yanıtla03
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title