Haberler

Fenerbahçe Namağlup Tamamladı

Abone Ol

Kadınlar Euroleague'de yenilgisiz tek takım olan Fenerbahçe B Grubu'ndaki son maçında Imos Brno'yu 78-57 mağlup ederek, namağlup 2. tura yükseldi.

Kaski'den farklı galibiyet

Ülker Sports Arena Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanan maçta sarı-lacivertli ekip, Angel McCoughtry ve Anastasiya Verameyenka'nın sayılarıyla ilk 4 dakikayı 15-7 önde geçti. Bibrzycka'nın basketleriyle aradaki sayı farkını iyice açan ev sahibi ekip, Olcay Çakır ve McCoughtry'nin basketiyle de ilk periyotu 30-17 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçilirken, Bibrzycka ve Newlin'in basketleriyle ilk 5 dakikayı 39-28 önde geçti. Fenerbahçe, Olcay'ın etkili oyunu ile ilk yarıyı 15 sayı farkla 47-32 önde tamamladı.

Galatasaray galibiyetle tamamladı

Üçüncü periyota Matovic ve Birsel Vardarlı'nın basketleriyle başlayan sarı-lacivertliler, McCoughtry'nin de skora katkı yapmasıyla bu çeyrekte rakibine 62-39 üstünlük sağladı. Rahat oyununu sürdüren Fenerbahçe, karşılaşmayı da 78-57 kazandı.

Bu sonuçla B Grubu'ndaki 12. maçını da kazanan Fenerbahçe, grup maçlarını namağlup lider olarak tamamladı. Grup maçlarını en yüksek galibiyet yüzdesiyle tamamlayan takım olan sarı lacivertli ekip, 8'li Final yolunda son engel olan play-off turunda, grup maçları sonunda en kötü galibiyet yüzdesine sahip takım olan Polonya'nın CCC Polkowice takımıyla eşleşti.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title