Haberler

Fenerbahçe'nin beğenmeyip gönderdiği isim şov yapıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Sarı-lacivertlilerin sezon başında Belçika ekibi Waasland Beveren'e kiraladığı Michael Frey, gollerine devam ediyor. İsviçreli futbolcu, son olarak kupa maçında muhteşem bir gole imza attı.

Fenerbahçe'nin Belçika ekibi Waasland Beveren'e kiraladığı Michael Frey, performansıyla göz doldurdu. Frey, Belçika Kupası'nda Oostende ile karşılaşan takımının ilk golünü mücadelenin 22. dakikasında kaydetti.

20 MAÇTA 9 GOL ATTI

Mücadele 3-2 Oostende galibiyetiyle sonuçlansa da Frey'in golü beğeni topladı. Michael Frey, bu sezon Waasland formasıyla 20 maçta 9 gol 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Michael Frey Fenerbahçe Oostende Belçika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

RVR:

Normaldir. Fenere messi de gelse yarım sezonda çöp olur.

Yanıtla1317
Rahmi:

Doğru söylüyorsun çünkü Messi Arjantinli bir futbolcu ve milli takımda hiçbir bir varlık gösteremiyor burdan da anlaşılıyor yıldızı da oynatan yanındaki arkadaşları

211
Zzzzz:

Messi fenerde oynayamaz . Onun yerinde mesut var...

02
...:

frey küçük takımların adamı boş yapmayın

Yanıtla1012
KRAL:

FENEVE GELEN EN İYİ FUTBOLCUNUN BİLE KÖTÜ OLMASI VE FENEVDEN ÇIKTIKTAN SONRA BİR OYUNCUNUN GÜZEL PERFORMANS GÖSTERMESİNİN NEDENİ NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ ? 1-BURAYA GELEN FUTBOLCUYA ÖĞRETİLEN İLK ŞEY GS''Yİ YENMEK BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTERİLMESİ . 2- BURAYA GELEN SÜREKLİ HAKEMLERLE BİR YERLERE GELME ÇABASI. . 3. BURAYA GELENLER BAZI MEDYADA YER ALAN BOŞ YORUMCULAR TARAFINDAN POHPOHLANMASI. . 4. BURAYA GELENİN TEK HEDEFİ PARA KAZANMAK. . .

Yanıtla146
Kenan:

FALCAO GİBİMİ LA Bİ GİT GEVŞEK ANLAMADIĞIN İŞLEVE BUVNUNU SOKMA

01
(=:

ula hangi takımda kime karşı şov yapıyor. bizim son sıradaki ülke takımımız bile bunları top diye oynar. bizim süper ligi kolay sanıyorsunuz sanırım.

Yanıtla58
DOSTLAR:

Ziyaaaaaa

11
fenerlibahçeli34:

Belçikada Beveren de goller atmış!!! Belçikada Hollanda da Fransada gol atmak sorun değildir ki. İspanyada İngilterede Almanyada salla bakiiim. Abartma kahramanlık!

Yanıtla49
CAN DEP:

Ancak paragözler Feneve gelir, bunun disinda kimse gelmez, Fenevde giden Futbolculardan huc biri tekrar Fenevden oynamak istiyorum demis.

Yanıtla102
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title