Haberler

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında ortalık bir anda karıştı! İki futbolcu, boğaz boğaza kavga etti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, hazırlık maçında Hırvatistan'ın Hajduk Split takımına 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında sarı-lacivertli futbolcu Djiku ile rakip takımdan Livaja arasında kavga çıktı. İki futbolcu da birbirinin boğazına sarılırken, sahaya giren Jose Mourinho ortalığı yatıştırdı. Müsabakanın hakemi olayın ardından iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.

Yeni sezon öncesinde hazırlık çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, 2. hazırlık maçında Hırvatistan Ligi ekiplerinden Hajduk Split ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler sahadan 1-0 mağlup ayrılırken, müsabakanın ilk yarısında gergin anlar yaşandı.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında ortalık bir anda karıştı! İki futbolcu, boğaz boğa kavga etti

DJIKU VE LIVAJA BİRBİRİNİN BOĞAZINA YAPIŞTI

Karşılaşmanın 30. dakikasında Fenerbahçe'den Alexander Djiku ile Hajduk Split'ten Marko Livaja arasında yaşanan ikili mücadele sonrasında gerginlik yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan futbolcular, bir anda birbirlerinin boğazına yapıştı.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında ortalık bir anda karıştı! İki futbolcu, boğaz boğa kavga etti

MOURINHO DA SAHAYA GİRDİ

Yedek kulübesindeki oyuncular sahaya girerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho da sahaya girerek her iki futbolcuyu sakinleştirdi. Maçın hakemi yaşanan gerginlik nedeniyle hem Djiku'ya hem de Livaja'ya sarı kart gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alexander Djiku Jose Mourinho Jose Mourinho Hajduk Split Hajduk Split Hırvatistan Fenerbahçe Fenerbahçe Kavga Futbol Spor Haberler

1000

Yorumlar (21)

Hayat kısa kuşlar uçuyor null:

mourinho İsmail kartal kadar puan toplamayacak göreceksiniz :)

Yanıtla28226
Bandorma:

Katılıyorum ama Ekşi varken ikisi de şampiyon olamaz…

5742
Alper Toprak:

Ya toplarsa?

4210
kendrick lamar:

en yüksek puanla ikinci olma rekorunu egale eder

1536
Çınar Saraç:

Sanki Galatasaray bu sene o şekilde puanları toplayacak mı , hayır , bu puanları toplamak 30-40 sene de bir olur onda da Okan’a ve İsmail’e şans güldüydü , bu sene 85 puandan fazla kimse alamaz

69
Sebahattin Yakar:

yazın bir kenara 5 maça kalmaz morini sutlankr

Yanıtla3070
ALTAY URAL:

Bunlar hep böyledir. kavga gürültü kaostan beslenirler. rahat durun olmuyormu ??

Yanıtla2748
MHSN SRC :

Nerde kavga gürültü şaibe varsa bunlar orda olur.f6

149
EMEKLİ ÖĞRETMEN:

Sonunda iyi bir hoca geldi diye sevinecekken, sıfır transferle devam ediyorlar. Hocayı da kendilerine benzettiler, Hoca ,F.B nin sözcüsü olmuş. Transfer yapan takımlar nasıl maaş ödeyecek diye açıklama yapıyor. Bu sene de gitti . Geçmiş olsun.

Yanıtla540
Alper Toprak:

Morinoya o kadar verilen parayla transfer yapilsaydi ???

Yanıtla532
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title