Haberler

Fenerbahçe'nin İstediği Yerry Mina, Dünya Kupası Tarihine Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin istediği Kolombiyalı yıldız Yerry Mina, 1966'dan bu yana bir Dünya Kupasında 3 kafa golü birden atan ilk savunma oyuncusu oldu.

2018 Dünya Kupası son 16 turunda normal süresi ve uzatma bölümü 1-1'lik eşitlikle sona eren maçta Kolombiya, İngiltere'ye penaltılarda 4-3 kaybederek elendi.

DİKKATLER MINA'NIN ÜZERİNDE

Kolombiya'nın maçtaki tek golünü 90+3'te Yerry Mina kaydetti. Barcelona'da forma giyen ve transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Kolombiyalı stoper Yerry Mina, 2018 Dünya Kupasını toplamda 3 golle tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Polonya, Senegal ve İngiltere ağlarını havalandıran 23 yaşındaki Yerry Mina, turnuvada attığı 3 golle, şimdiden Kolombiya tarihinde Dünya Kupası'nda James Rodriguez'in (6) ardından en fazla gol kaydeden ikinci isim oldu.

1966'DAN SONRA BİR İLK

Mina, 1966'dan bu yana bir Dünya Kupası'nda 3 kafa golü birden atan ilk savunma oyuncusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Yerry Mina Kolombiya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

taraftar:

almamız imkansıza döndü. . . (FB''li)

Yanıtla18
Adis ababa:

Beni unutmuşlar sanırım, ben 7 kafa golü atmıştım. .

Yanıtla70
chp:

terimde istemiştir kesin bu adamı

Yanıtla03
HIRBO:

fener nereye alıyo adam 20 milyon euro

Yanıtla12
Efedayı:

Fenerbahçe''nin banko oynayacak en az 11 futbolcu alması lazım ki o da imkansız . Ekonomi zaten bitik. Bu senede çile bülbülüm çile , bu senede baykuş sesini bülbülü şeydaya değişmem vaziyetleri. . .

Yanıtla02
reyis:

türküyeye gel yabacılar futbola değil yatmaya geliyor

Yanıtla01
insan:

adam iyi adamda, çok ağır, barcelona nasıl aldı bu adamı, anlamadım, bizim görmediğimiz bişey görmüştür heralde, daha çok böyle kapalı savunmalarda iş yapar gibi, açık alanda paspas yaparlar.

Yanıtla00
Vay kardeşim:

Artık alamayız herhalde bu adamı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title